ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Τούρκοι γράφουν για Ενέ και Ολυμπιακό

Οι Τούρκοι γράφουν για Ενέ και Ολυμπιακό

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Τούρκου προπονητή, Ορχούν Ενέ, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων.

Φαβορί για την θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό, όπως έχουμε αναφέρει, είναι ο Μίλαν Τόμιτς, αλλά η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, παράλληλα, κινείται μυστικά και αθόρυβα, εξετάζοντας και άλλες περιπτώσεις κόουτς στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα , ο "γίγαντας της Ευρώπης Ολυμπιακός", εξετάζει την περίπτωση του Τούρκου προπονητή, Ορχούν Ενέ, ώστε να αντικαταστήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων.

Όπως αναφέρει το κείμενο, οι Πειραιώτες κοίταξαν τις περιπτώσεις των Σάσα Τζόρζεβιτς και Βενσάν Κολέ, παίρνοντας αρνητική απάντηση, και πλέον εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους με τον 47χρονο Τούρκο τεχνικό, ο οποίος πέρσι ήταν προπονητής της Νταρουσάφακα. Στο παρελθόν υπήρξε κόουτς της εθνικής ομάδας της πατρίδας του (2010-11) και έμεινε στον πάγκο της Μπάνβιτ για μία τετραετία (2009-2013).

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ορχούν Ενέ και αναμένονται εξελίξεις στο αν θα προχωρήσει η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές μέσα στις επόμενες δύο μέρες. Το κατά πόσο ισχύει το δημοσίευμα θα φανεί στην πράξη, αλλά αναμφισβήτητα δεν πρόκειται για προπονητή από το... πρώτο ράφι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ