BETMARKET TIPS

Premier League: Ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους

Ο Κόουλ Πάλμερ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα τηςΤσέλσι κόντρα στην Έβερτον | 15 Απριλίου 2024
Ο Κόουλ Πάλμερ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα τηςΤσέλσι κόντρα στην Έβερτον | 15 Απριλίου 2024 @2024 IAN WALTON/AP IMAGES

Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις στο σημερινό μενού της Premier League, με την Μπράιτον να φιλοξενεί τη φορμαρισμένη Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται τη Νιουκάστλ. Αναλύσεις των 2 ματς και προγνωστικά από το Betmarket.

Η Μπράιτον έμεινε για δεύτερο σερί ματς αήττητη στην Premier League (1-1-0), καθώς απέσπασε το βαθμό από τη Νιουκάστλ. Μπορεί να δυσκολεύτηκε αισθητά εξαιτίας της πίεσης που της ασκήθηκε από τις "καρακάξες" (2,21 τα XGoals της Νιουκάστλ έναντι 1,50 της Μπραίτον) αλλά κατάφερε να κρατήσει το 1-1 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Γενικότερα το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοση της, γεγονός που φαίνεται και από τα πρόσφατα αποτελέσματα της (1-2-2 στην τελευταία πεντάδα παιχνιδιών της). Από την άλλη, η Τσέλσι έχει γυρίσει εντελώς το διακόπτη. Προέρχεται από 3 σερί νίκες (στις οποίες σκόραρε συνολικά 10 φορές) και όπως όλα δείχνουν πάει για δυναμικό... finish στην προσπάθεια που κάνει ώστε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση το ματς κόντρα στους "γλάρους", οι οποίοι πέρα από αδιάφοροι βαθμολογικά διακατέχονται και από αστάθεια. Η ομάδα του Ποτσετίνο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και μπορεί να εκμεταλλευτεί την συγκυρία εδώ και να πάρει το διπλό, το οποίο παίζεται σε αποδόσεις διπλασιασμού και δείχνει μια συνετή επιλογή στα προγνωστικά Premier League (15/05/24).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ

Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ηττήθηκε στις δύο πιο πρόσφατες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα και μάλιστα σε αμφότερες απέτυχε να σκοράρει. Το μεγαλύτερο της πρόβλημα είναι ότι δέχεται φάσεις και τέρματα με χαρακτηριστική ευκολία. Η Νιουκάστλ... σκόνταψε με την Μπράιτον (1-1), σε ένα ματς πάντως που είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Γενικότερα η εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο το τελευταίο διάστημα είναι καλή (2-1-0 στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις της) και εξαρτάται από την ίδια εάν θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο (με 2/2 τερματίζει 6η).

Σύμφωνα με την παραπάνω ανάλυση, θεωρούμε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή η φιλοξενούμενη είναι ένα επίπεδο πάνω και εκτιμούμε πως θα πάρει τη νίκη. Λαμβάνοντας υπόψη μας τα παραπάνω λοιπόν, θα πάμε στα προγνωστικά Premier League (15/05/24) με το 2, το οποίο το βρίσκουμε στο 2,35 στη Novibet.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • Μπράιτον – Τσέλσι: 2 (σε ισχύ το 2 και... ταμείο, απόδοση 2.00), 21:45
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –Νιουκάστλ: 2 (απόδοση 2.35), 22:00
TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ