ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι στιγμές της διπλής έντασης στον πάγκο του Ρεθύμνου

Οι στιγμές της διπλής έντασης στον πάγκο του Ρεθύμνου

Δείτε στο video του NOVAsports.gr τι συνέβη στον πάγκο του Ρεθύμνου ανάμεσα στους Κωνσταντινίδη - Άρνολντ - Φιτζπάτρικ, στη διάρκεια του αγώνα με τον Κολοσσό.

Το παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα στο Ρέθυμνο Cretan Kings και τον Κολοσσό , στιγματίστηκε το Σάββατο (21/1) από το διπλό έντονο επεισόδιο ανάμεσα στον προπονητή των γηπεδούχων και τους Ρόμπερτ Άρνολντ - Τόρλιν Φιτζπάτρικ, στη διάρκεια του δεύτερου μέρους.

Ο Τόνι Κωνσταντινίδης έκανε μια υπόδειξη στον Φιτζπάτρικ, με τον Αμερικανό φόργουορντ να διαφωνεί και να δίνει περισσότερη ένταση στη λογομαχία. Την ίδια στιγμή, ο Άρνολντ φώναζε στον προπονητή του "κάτσε κάτω", με αποτέλεσμα ο Κύπριος τεχνικός να τα βάλει και με δεύτερο παίκτη του.

Με την παρέμβαση του Γιώργου Κούμουλου και του Μιχάλη Ρωμανίδη τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ ακόμη και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Κωστής Ζομπανάκης, διέσχισε όλο το γήπεδο για να πάει στον πάγκο του Ρεθύμνου για να ηρεμήσει τους δυο Αμερικανούς.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ( και ενώ ο Κολοσσός είχε πάρει τη νίκη με 83-77 ) ο Τόνι Κωνσταντινίδης παραδέχθηκε πως το πρόβλημα είναι δεδομένο το τελευταίο διάστημα και εξήγησε ότι το Ρέθυμνο πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις καταστάσεις και να τις λύσει, ως οικογένεια.

Δείτε το σχετικό VIDEO στο novasports.gr.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ