STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πήρε ρεβάνς ο Κολοσσός, 77-83 μέσα στο Ρέθυμνο

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κολοσσός πήρε σπουδαία νίκη (77-83) μέσα στο Ρέθυμνο, με τους Αχονεν-Ρέλεφορντ να "καθαρίζουν" και τον νεαρό Παπαδάκη να κάνει σπουδαία εμφάνιση.

Πέντε σερί ήττες είχε στο Ρέθυμνο ο Κολοσσός, όμως αυτή τη φορά βρήκε τον τρόπο να νικήσει μέσα στην Κρήτη. Επικράτησε με 77-83 και πήρε ρεβάνς από τους γηπεδούχους, που είχαν επικρατήσει στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League. Αχονεν και Ρέλεφορντ έκαναν τη διαφορά για τον Κολόσσό, ο νεαρός Παπαδάκης ήταν η μεγάλη έκπληξη για τους φιλοξενούμενους.

Το μόνο που κατάφερε το Ρέθυμνο ήταν να κρατήσει τη διαφορά των 8 πόντων του πρώτου γύρου, αν και αυτό που πρέπει να λύσει πρώτα είναι τα εσωτερικά του προβλήματα, αφού σε δύο περιπτώσεις υπήρξε μέσα στο ματς επεισόδια ανάμεσα σε προπονητή και παίκτες.

MVP

Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ έκανε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση και βοήθησε τον Κολοσσό να φτάσει στο μεγάλο διπλό. Είχε 17 πόντους με 9/10 βολές, 4/6 δίποντα, 0/3 τρίποντα, πήρε 2 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ και μαζί με τον Αχονεν ήταν οι κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενους.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Ο νεαρός Κώστας Παπαδάκης πήρε χρόνο συμμετοχής και είχε εξαιρετική παρουσία. Ο 19χρονος γκαρντ έπαιξε 6 λεπτά και είχε 4/4 βολές και 2/3 τρίποντα, δίνοντας πολύτιμη βοήθεια στην ομάδα του. Ο Αρης Λυκογιάννη δεν φοβήθηκε, τον έριξε στη μάχη μέσα στο Ρέθυμνο και δικαιώθηκε.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το Ρέθυμνο έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα, αν κρίνουμε απ' όσα έγιναν στο παιχνίδι. Ο προπονητής της ομάδας Τόνι Κωνσταντινίδης είχε επεισόδιο με τον τον Φιτσπάτρικ και τον Αρνολντ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Με τον Φιτσπάτρικ στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον Αρμολντ στο τέταρτο. Αυτό που έγινε επηρέασε το παιχνίδι των γηπεδούχων και σαφώς θα φέρει εξελίξεις στην ομάδα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το Ρέθυμνο κατάφερε να ξεκινήσει καλύτερα το ματς και με τρίποντο από τον Χάρη Γιαννόπουλο έκανε το 23-18 του πρώτου δεκαλέπτου.Η δεύτερη περίοδο, όμως, είχε την υπογραφή του Κολοσσού. Με κύρια επιθετική αιχμή τον Αχονεν και πολύ καλούς τους Ρέλεφορντ και Ρέντιτς, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Κόττας, Φιτσπάτρικ και Κράβιτς είχαν από τρία φάουλ για το Ρέθυμνο, ο Κολοσσός το εκμεταλλεύτηκε κι έτσι έκλεισε το ημίχρονο με προβάδισμα (38-41).
Ο Κολοσσός έκανε το 40-45 στην εκκίνηση της επανάληψης και κατάφερε να ελέγξει το ματς ως το τέλος. Ο Ρέλεφορντ και ο Αχονεν συνέχισαν την εκπληκτική τους δουλειά στην επίθεση, ο νεαρός Παπαδάκης ήρθε από τον πάγκο και έδωσε λύσεις και οι Ροδίτες έφτασαν στην επικράτηση. Ειδικά στην τελευταία περίοδο κυριάρχησαν απόλυτα και έφτασαν στη νίκη με 77-83.

ΡΕΘΥΜΝΟ: Κώττας 2, Άρνολντ 6 (1), Φιτσπάτρικ 7 (1), Τάλτον 17 (7 ριμπ.), Τζόζεφ 7 (1), Ραζής, Χριστοδούλου 11, Καμπερίδης 6 (2), Γιαννόπουλος 12 (3/10 τρίπ.), Κράβιτς 7, Έντουαρντς 2.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Σαλούστρος, Ρέλεφορντ 17, Βασιλόπουλος 4, Ουάτσον 9, Χολ 10 (2), Λιάπης, Γεωργαλλής 3 (1), Αγγελάκος, Άχονεν 17 (3), Παπαδάκης 10 (2), Ρέντικ 13.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ