MUNDOBASKET 2023

Οι παίκτες της Εθνικής Σερβίας πήραν διπλωματικά διαβατήρια: Τι σημαίνει αυτό

Οι παίκτες της Εθνικής Σερβίας πήραν διπλωματικά διαβατήρια: Τι σημαίνει αυτό
FIBA.BASKETBALL

Η κυβέρνηση της Σερβίας αποφάφισε να επιβραβεύσει την εθνική μπάσκετ ανδρών και την εθνική βόλεϊ γυναικών για τις επιτυχίες που είχαν το καλοκαίρι του 2023, δίνοντάς τους διπλωματικά διαβατήρια.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο άτυχος Μπόρισα Σίμανιτς, ο Αλέκσα Αβράμοβιτς και ο Ντέγιαν Νταβίντοβαντς ήταν οι τέσσερις πρώτοι παίκτες της Εθνικής Σερβίας που παρέλαβαν τα διπλωματικά τους διαβατήρια από τον Υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, ως ένδειξη σεβασμού και επιβράβευσης για το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισαν στο MundoBasket 2023.

Το ίδιο συνέβη και με τις διεθνείς βολεϊμπολίστριες της Σερβίας, Μάγια Ογκνιένοβιτς, Τιγιάνα Μπόσκοβιτς, Άνα Μπγιέλιτσα, Γιοβάνα Στεβάνοβιτς και Θεοδώρα Πούσιτς, που βοήθησαν την ομάδα τους να πάρει το ασημένιο μετάλλιο στο EuroVolley Women 2023 που έλαβε χώρα στο Βέλγιο.

Τα υπόλοιπα μέλη τόσο της εθνικής ανδρών μπάσκετ, όσο και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Σερβίας θα λάβουν με την πρώτη ευκαιρία τα δικά τους διπλωματικά διαβατήρια, τα οποία δίδονται συνήθως σε διπλωμάτες ή κυβερνητικούς συμβούλους και παρέχουν την δυνατότητα στους κατόχους τους, να εισέρχονται σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμο, χωρίς να χρειάζονται βίζα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ