NBA

Οι Μπακς περιμένουν να μάθουν αν θα παίξουν οι ψηλοί των Νικς

Οι Μπακς περιμένουν να μάθουν αν θα παίξουν οι ψηλοί των Νικς
2021 AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν, οι Νικς δεν ξέρουν αν οι Μίτσελ Ρόμπινσον - Νέρλενς Νόελ θα είναι διαθέσιμοι, την ώρα που οι Μπακς δεν υπολογίζουν στους ΝτιΒιντσέντζο, Μίντλετον και Λόπεζ.

Δωδέκατος αγώνας στη σεζόν 2021/22 απόψε για τους Μπακς, που θα αντιμετωπίσουν τους Νικς στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν (02:30, LIVE από το SPORT24) με στόχο να πάρουν ρεβάνς για την προ ολίγων ημερών εντός έδρας ήττα από την ομάδα του Τομ Τίμποντο.

Η ομάδα του Μιλγουόκι δεν θα έχει για ακόμα ένα βράδυ τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, τον Κρις Μίντλετον και τον Μπρουκ Λόπεζ, ενώ περιμένει να μάθει με ποιους ψηλούς θα παραταχθούν οι Νικς καθώς τόσο ο βασικός, Μίτσελ Ρόμπινσον, όσο και ο αναπληρωματικός σέντερ, Νέρλενς Νόελ, αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θεωρούνται questionables (50%-50%).

Αν δεν αγωνιστούν οι δύο παίκτες, τότε ο Τίμποντο θα πρέπει να στηριχθεί ακόμη περισσότερο στον Τζούλιους Ραντλ και να ελπίζει ότι ο Ταζ Γκίμπσον και ο Όμπι Τόπιν θα του προσφέρουν μερικά καλά λεπτά απέναντιο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Μπόμπι Πόρτις που θέλουν την νίκη για να ανέβουν οι Μπακς στο 6-6 και να πέσουν οι Νικς στο 7-5.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ