NBA

Οι Μιλγουόκι Μπακς αντιμετωπίζουν την πιο ταλαιπωρημένη ομάδα του NBA

Οι Μιλγουόκι Μπακς αντιμετωπίζουν την πιο ταλαιπωρημένη ομάδα του NBA
2021 AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Με 12 απουσίες θα υποδεχτούν οι Μάτζικ τους Μιλγουόκι Μπακς απόψε στις 02:00. Η ομάδα του Ορλάντο έχει δώσει 500 λεπτά σε παίκτες με δεκαήμερα συμβόλαια, τα διπλάσια από την δεύτερη ομάδα του ΝΒΑ.

Πριν από δύο βράδια είχαν εύκολο έργο στο Ορλάντο, κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και απόψε για τους Μπακς που στις 02:00 (LIVE από το SPORT24) θα αντιμετωπίσουν και πάλι τους Μάτζικ, την πιο ταλαιπωρημένη ομάδα του NBA.

Με τους Κόουλ Άντονι, Μο Μπάμπα, Μάικλ Κάρτερ-Γουίλιαμς, Μαρκέλ Φουλτζ, Χασάνι Γκράβετ (βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στη διάρκεια της προχθεσινής αναμέτρησης), Τζόναθαν Άιζακ, Ρόμπιν Λόπεζ, Έτουαν Μουρ, Μάικαλ Μάλντερ, Τσούμα Οκίκι, Τέρενς Ρος, Τζέιλεν Σαγκς εκτός δράσης, οι γηπεδούχοι θα έχουν σοβαρό πρόβλημα για να ανταγωνιστούν τους πρωταθλητές. Οι Μάτζικ είναι, μάλιστα, η ομάδα που έχει δώσει τα περισσότερα λεπτά σε παίκτες με δεκαήμερα συμβόλαια στην τρέχουσα περίοδο, 500 για την ακρίβεια, με τους Λέικερς να είναι δεύτεροι με τα μισά (244), τους Μάβερικς (240), τους Πίστονς (195) και τους Χοκς (181) να ακολουθούν. Συνολικά 90 είναι οι παίκτες που έχουν κληθεί φέτος από την G-League στο NBA!

Το Ορλάντο έδωσε στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Γκέιμπ Γιορκ, μια ευκαιρία για να δείξει τι μπορεί να κάνει, σίγουρα πάντως η αποστολή του απέναντι στην παρέα του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο δεν θα είναι εύκολη. Θα είναι όμως διασκεδαστική.

TAGS NBA ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ