NBA

Οι Κλίπερς "αναγκάστηκαν" να δώσουν 64 εκατομμύρια στον Μάρκους Μόρις

Dallas Mavericks' Dorian Finney-Smith (10), right, reaches for the ball as Los Angeles Clippers' Marcus Morris Sr. (31) defends during overtime of an NBA basketball first round playoff game Sunday, Aug. 23, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis, Pool)
Dallas Mavericks' Dorian Finney-Smith (10), right, reaches for the ball as Los Angeles Clippers' Marcus Morris Sr. (31) defends during overtime of an NBA basketball first round playoff game Sunday, Aug. 23, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis, Pool) AP

Με την αγορά "στεγνή" από σημαντικούς πάουερ φόργουορντ και με τον Μοντρέζλ Χάρελ να μετακομίζει στους συμπολίτες Λέικερς, οι Κλίπερς έδωσαν 64 εκατομμύρια για να κρατήσουν τον Μάρκους Μόρις.

Λίγη ώρα μετά από την αποχώρηση του Μοντρέζλ Χάρελ για τους Λέικερς, οι Κλίπερς έπρεπε να πάρουν μια μεγάλη απόφαση. Με την αγορά να μην έχει σημαντικούς πάουερ φόργουορντ, οι παράγοντες της ομάδας του Λος Άντζελες "αναγκάστηκαν" να δώσουν 64 εκατομμύρια δολάρια στον Μάρκους Μόρις για να τον κρατήσουν για τέσσερα ακόμη χρόνια.

Τη σεζόν 2019/20 ο Μόρις είχε 10.1 πόντους από 53.3% στο δίποντο, 31% στο τρίποντο και 81.8% στις βολές, 4.1 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 28.9 λεπτά συμμετοχής. Πλέον φαίνεται πως ο ρόλος του θα είναι ακόμη σημαντικότερος και θα θυμίζει αυτόν που είχε σε Βοστώνη και Νέα Υόρκη πριν μετακομίσει στους Κλίπερς.

Ο Μάρκους Μόρις, για όσους δεν το θυμούνται, είναι ο παίκτης που αντιμετώπισε με αντιαθλητικό τρόπο τον Λούκα Ντόντσιτς στη σειρά Κλίπερς - Μάβερικς στα playoffs της "φούσκας" του Ορλάντο.

TAGS NBA ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ