NBA

Ο Ντόντσιτς εξοργίστηκε από σφαλιάρα του Μάρκους Μόρις

Ο Ντόντσιτς εξοργίστηκε από σφαλιάρα του Μάρκους Μόρις

Ενα πολύ σκληρό φάουλ του Μάρκους Μόρις στον Λούκα Ντόντσιτς λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα το Game 6 ανάμεσα στους Μάβερικς και τους Κλίπερς. Αποβλήθηκε ο πρώτος, με αντιαθλητικό δεύτερου βαθμού (VIDEOS).

Λίγο έλειψε να τιναχθεί στον αέρα το Game 6 της σειράς Μάβερικς - Κλίπερς για τον πρώτο γύρο των playoffs της Δυτικής Περιφέρειας, 67" πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου. Ο Λούκα Ντόντσιτς προσπάθησε να διεισδύσει προς το καλάθι της ομάδας του Λος Άντζελες, όταν ο Μάρκους Μόρις του έριξε μια... απίθανη σφαλιάρα χωρίς λόγο και αιτία. Οι δυο τους συνεχίζουν μια βεντέτα που έχει αναπτυχθεί στη διάρκεια της σειράς, με τον φόργουορντ των Κλίπερς βέβαια να το παρακάνει για ακόμα μία φορά καθώς έχει δώσει πάμπολλα δικαιώματα στην καριέρα του.

Ο Ντόντσιτς εκνευρίστηκε και αν δεν έμπαινε στη μέση ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς θα έπιανε τον αντίπαλό του, με τους διαιτητές να εξετάζουν τη φάση και να δικαιώνουν τον ηγέτη των Μάβερικς καθώς έστειλαν τον Μόρις στα αποδυτήρια χρεώνοντάς τον με Flagrant 2, αντιαθλητικό φάουλ δεύτερου βαθμού δηλαδή.

Δείτε εδώ τη φάση ανάμεσα σε Ντόντσιτς και Μόρις:



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ