NBA

Ο Μάρκους Μόρις πάτησε τον λαβωμένο αστράγαλο του Λούκα Ντόντσιτς

Ο Μάρκους Μόρις πάτησε τον λαβωμένο αστράγαλο του Λούκα Ντόντσιτς

Στη διάρκεια του Game 5, ο Μάρκους Μόρις πάτησε -εκτός φάσης- τον Λούκα Ντόντσιτς στον αριστερό (λαβωμένο) αστράγαλό του. Η αντίδραση του 21χρονου γκαρντ.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι στο Game 5 της σειράς με τους Ντάλας Μάβερικς, πήραν τη νίκη και μαζί το προβάδισμα (3-2) για την πρόκριση στον επόμενο γύρο των NBA Playoffs. Πέραν της σπουδαίας εμφάνισης του Πολ Τζορτζ, υπάρχει κάτι ακόμη που σήκωσε... σκόνη κι αφορούσε σε μια κίνηση του Μάρκους Μόρις απέναντι στον Λούκα Ντόντσιτς.

Στην εκκίνηση της τρίτης περιόδου, κι ενώ το Ντάλας ετοιμαζόταν να κάνει επαναφορά μετά από καλάθι που δέχθηκε, ο ψηλός των Λος Άντζελες Κλίπερς κατευθύνθηκε προς το μέρος του 21χρονου γκαρντ και τον πάτησε στον αριστερό λαβωμένο αστράγαλό του. Μία κίνηση που από πολλούς θεωρήθηκε ως εσκεμμένη, δεδομένου ότι δεν γύρισε στην άμυνά του, αλλά έτρεξε προς το μέρος του ηγέτη των Ντάλας Μάβερικς, ο οποίος μάλιστα έχασε το παπούτσι του στη συγκεκριμένη φάση.

Με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο να σηκώνει μπόλικη κουβέντα, δεν θα μπορούσε παρά να ερωτηθεί ο Λούκα Ντόντσιτς. " Είδα τη φάση, ναι. Έχω τις δικές μου σκέψεις. Ελπίζω πως δεν ήταν εσκεμμένο. Πείτε μου εσείς τι πιστεύετε; Ελπίζω απλά να μην ήταν εσκεμμένο, αλλά κάθε άτομο θα έχει τη δική του άποψη γι αυτό" ανέφερε αρχικά ο περιφερειακός του Ντάλας, ο οποίος ρωτήθηκε εν συνεχεία αν ο Μάρκους Μόρις τού ζήτησε συγγνώμη αργότερα: " Δεν θέλω να του μιλήσω. Μου λέει ένα κάρο άσχημα πράγματα την ώρα του αγώνα (trash talk). Απλά, δεν θέλω να του μιλήσω. Πρέπει να προχωρήσω. Όπως είπα, ο καθένας θα έχει τη δική του άποψη για το θέμα και ελπίζω πως δεν ήταν εσκεμμένο. Αν ήταν, πρόκειται για κάτι πολύ άσχημο".

Ο άμεσα εμπλεκόμενος πάντως, θέλησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως " παίζω το παιχνίδι με σεβασμό προς εμένα και τους υπόλοιπους παίκτες. Το να πιστεύει κανείς ότι επιχείρησα να τραυματίσω κάποιον μου φαίνεται τρελό. Παίζω δέκα χρόνια απέναντι στους καλύτερους. Βασίζομαι στην ηθική και την σκληρή δουλειά. Είμαι ανταγωνιστικός και το δείχνω σε κάθε παιχνίδι".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ