NBA

Βόμβα των Λέικερς με τον Μοντρέζλ Χάρελ και σε τιμή... κόστους

Ο Μοντρέζλ Χάρελ, σε φάση από αγώνα των Λος Άντζελες Κλίπερς
Ο Μοντρέζλ Χάρελ, σε φάση από αγώνα των Λος Άντζελες Κλίπερς AP PHOTOS

Βόμβα μεγατόνων έριξαν οι πρωταθλητές Λέικερς, καθώς έκλεψαν από τους συμπολίτες Κλίπερς τον Μοντρέζλ Χάρελ, τον κορυφαίο έκτο παίκτη της περσινής σεζόν και μάλιστα με συμβόλαιο πολύ μικρότερο από την αξία του.

Μια πραγματικά σπουδαία, από κάθε άποψη, κίνηση έκαναν οι Λέικερς την πρώτη ημέρα της Free Agency, καθώς "βούτηξαν" από τους συμπολίτες Κλίπερς τον Μοντρέζλ Χάρελ, τον κορυφαίο έκτο παίκτη του ΝΒΑ τη σεζόν 2019/20, που πήρε και το βραβείο του κορυφαίου μαχητή στη Λίγκα!

Ο Χάρελ θα μείνει στο Στέιπλς Σέντερ, στο εξής όμως θα φοράει τη φανέλα των πρωταθλητών, θα παίζει στο πλευρό του ΛεΜπρόν Τζέιμς και -αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο- του Άντονι Ντέιβις, για να διεκδικήσει μαζί τους ένα δαχτυλίδι.

Τη σεζόν 2019/20 ο 27χρονος undersized ψηλός είχε 18.6 πόντους από 59.3% στο δίποντο και 65.8% στις βολές, μαζί με 7.1 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.1 μπλοκ ανά 27.8 λεπτά συμμετοχής σε 63 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι Λέικερς θα έχουν πλέον τον καλύτερο έκτο παίκτη της περσινής χρονιάς, αλλά και τον runner-up, τον Ντένις Σρούντερ που τερμάτισε δεύτερος στην σχετική ψηφοφορία και αποκτήθηκε πριν από μερικές ημέρες από τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Χάρελ συμφώνησε να υπογράψει διετές συμβόλαιο αξίας μόλις 19 (!) εκατομμυρίων δολαρίων. Σπουδαία συμφωνία για τους πρωταθλητές που ονειρεύονται το repeat.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ