STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι αθλητές της Ηλείας στο All Star Game

Οι αθλητές της Ηλείας στο All Star Game
Μπάσκετ

Τρεις νεαροί αθλητές από τον Νομό Ηλείας, είναι οι πρώτοι παίκτες που ανακοινώθηκε ότι θα παίξουν στο All Star Game

Αναδείχθηκαν μέσω της προεπιλογής που ολοκληρώθηκε στο κλειστό γήπεδο της Αμαλιάδας, σε μια εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αμαλιάδας Γιάννης Λυμπέρης, ο Προϊστάμενος Φυσικής αγωγής Παύλος Αθανασόπουλος, ο υπεύθυνος αθλητικών διοργανώσεων Βασίλης Καψής, καθώς και οι γυμναστές Σάκης Διαμαντόπουλος και Τάκης Παπανικολάου.
Από την συνάντηση των κυρίων Λυμπέρη, Αθανασόπουλου και Καψή προήλθε η ιδέα δημιουργίας All Star Game νομού Ηλείας, όπου θα λάβουν μέρος όλοι οι αθλητές των σχολείων του νομού και η οποία θα πραγματοποιηθεί περίπου σε δύο μήνες.

Ο Δήμαρχος Αμαλιάδας τόνισε μετά το τέλος της εκδήλωσης: " Είναι μεγάλη μας ευχαρίστηση που στην μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, θα πάρουν μέρος Ηλείοι αθλητές. Ο στόχος μας να φιλοξενήσουμε το Αll Star Game έγινε πραγματικότητα κι ένας λόγος παραπάνω για την επίτευξη του ήταν οι καταστροφικές πυρκαγιές, οι οποίες έπληξαν το νομό μας. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που αυτή η διοργάνωση θα έχει τοπικό στοιχείο. Είμαστε πανέτοιμοι και για άλλες διοργανώσεις, όπως Πανευρωπαϊκοί αγώνες κι αν μπορέσουμε ευχόμαστε να καθιερωθούν στην Αμαλιάδα".

Οι τρεις αθλητές που θα λάβουν μέρος στο All Star Game
Διονύσης Γεωργιόπουλος: Ο Διονύσης θα λάβει μέρος στο All Star Game Εφήβων, έχει γεννηθεί στις 08/09/1990, έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται ως φόργουορντ στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Γρηγόρης Τρυφωνόπουλος: Ο Γρηγόρης θα λάβει μέρος στο All Star Game Εφήβων, έχει γεννηθεί στις 25/04/1990, έχει ύψος 1,96 και αγωνίζεται ως σέντερ.

Σπύρος Μοσχονάς: Ο Σπύρος θα αγωνιστεί στο διαγωνισμό τρίποντων του All Star Game, αφού ήταν ο νικητής της χθεσινής διοργάνωσης, έχει γεννηθεί 15/09/1990, έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται στην ΑΕ Λεχαινών.









TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ