STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παρουσιαστές και χορηγός του All Star Game

Παρουσιαστές και χορηγός του All Star Game
Μένουμε Ελλάδα

Aνακοινώθηκε τη Δευτέρα από τον ΕΣΑΚΕ, ο χορηγός του All Star Game και οι παρουσιαστές του

Οι Dragon Ladies
Είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο φημισμένα χορευτικά συγκροτήματα στο χώρο του επαγγελματικού μπάσκετ στην Ευρώπη, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν κερδίσει την αναγνώριση και από θεατές άλλων σπορ και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, η χορευτική ομάδα από την Σλοβενία έχει εξαπλώσει τις δραστηριότητες της σε μια πλειάδα εκδηλώσεων, αγωνιστικών και μη, καταφέρνοντας κάθε φορά να εκπλήσσουν τους θεατές με το εμπνευσμένο σόου που παρουσιάζουν.

Το γκρουπ ιδρύθηκε από την Irena Trobec, η οποία έχει εκπαιδευτεί σε καμπ και σε επαγγελματικά γκρουπ της Αμερικής. Για τις Dragon Ladies, τα πρώτα δύο χρόνια ήταν γεμάτα από σκληρή δουλειά, ατελείωτες ώρες στα γυμναστήρια και πρωτόγνωρες εμπειρίες από την παρουσία τους σε πολλές διοργανώσεις. Ο κόπος τους όμως δεν πήγε χαμένος καθώς πολύ σύντομα η αξία τους αναγνωρίστηκε από τον κόσμο. Η σκληρή δουλειά των Σλοβένων χορευτριών αντικατοπτρίζεται μέσα στο γήπεδο, όπου παρουσιάζουν ένα τέλεια συγχρονισμένο σόου, γεμάτο από χορευτικές κινήσεις που αναδεικνύουν την ευλυγισία τους και την αυτοπεποίθηση τους, ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό θεατή.

Τα πρώτα χρόνια, η ομάδα των Dragon Ladies βρισκόταν σε αναζήτηση χορευτριών που ανταποκρίνονταν στις απαιτήσεις ενός γκρουπ που είχε το όραμα να κατακτήσει την Ευρώπη. Σήμερα, οι Dragon Ladies μπορούν να καυχιούνται ότι όλα τα μέλη της ομάδας είναι χορεύτριες υψηλού επιπέδου, άψογα καταρτισμένες και με πολλά χρόνια εμπειρίας. Οι Dragon Ladies σε κάθε σόου τους συνδυάζουν τη γοητεία τους στη σκηνή με την αγάπη τους για το χορό.

Στις μέρες μας, οι Dragon Ladies αποτελούνται από 15 χορεύτριες, που ακτινοβολούν θετική ενέργεια, και συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους ως μια πολύ σκληρά εκπαιδευμένη και δημιουργική ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν απολαμβάνουν τον καιρό που περνούν μαζί στις προπονήσεις, στα σόου καθώς επίσης και στον ελεύθερο χρόνο τους… Έτσι, μετά από 10 χρόνια συνύπαρξης, δεν είναι μόνο πολύ καλές φίλες, αλλά μια μεγάλη οικογένεια!

Στην ιστορία των χορευτικών γκρουπ της Ευρώπης δεν υπάρχει καμία άλλη ομάδα που να έχει επιτύχει τόσα πολλά όσα οι Dragon Ladies! Στο ενεργητικό τους περιλαμβάνονται πολλές διακρίσεις και έχουν αποφασίσει ότι θα αποσυρθούν από την ενεργό δράση ενώ βρίσκονται στο ζενίθ της καριέρας τους. Είναι η μοναδική ομάδα cheerleaders στην Ευρώπη που μπορούν να επιδείξει τρεις τίτλους ως Ευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια (Μάλμο 98’, Ελσίνκι 02’- 03’, Στοκχόλμη 04’- 05’) και επτά τίτλους ως Πρωταθλήτρια Σλοβενίας. Έχουν επίσης κατακτήσει 2 φορές τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας (Τόκιο 01’- 02’, Μάντσεστερ 03’- 04’). ως μέλη της Χορευτικής Ομάδας της Σλοβενίας, η οποία έχει συγκροτηθεί κι αυτή από την προπονήτρια Irena Trobec.

Από τις πολυάριθμες διοργανώσεις, ξεχωρίζουν οι εμφανίσεις τους σε τέσσερα Φάιναλ Φορ της Αδριατικής Λίγκας, στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας στην Μπολόνια, σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χαντμπολ και στα All Star Game της Σλοβενίας, Κροατίας Ιταλίας και Ουγγαρίας, καθώς επίσης και σε άλλες εκδηλώσεις όπως συναυλίες, διαφημιστικά, εκθέσεις, εταιρικά πάρτι, openings και διαφημιστικές εκστρατείες.

Οι μαζορέτες της Ζαλγκίρις
Τις είχατε δει στο ΟΑΚΑ, στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα. Είναι οι κυρίες που παρουσιάστηκαν και στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας, για να κερδίσουν μεγάλο χειροκρότημα και τις εντυπώσεις. Θεωρούνται εκ των κορυφαίων του είδους και για πρώτη φορά θα μετάσχουν στο ελληνικό All Star.

To SLAM NATION σόου ήταν ένα από τα κορυφαία –αν όχι το καλύτερο- στον κόσμο. Τρεις εκ των βασικών μελών αυτού του σόου που δεν υπάρχει πια, θα εμφανιστούν στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν τα… καλύτερα που διαθέτουν στο μενού τους. Είναι οι Γκάι Ντουπί (φιναλίστ του 2007, νικητής το 2006), ο Καντούρ Τζιάνι (νικητής το 2005) και ο Για Μπακαγιόκο, μετρ στο φρι στάιλ.

Μένουμε Ελλάδα
Οι Γιώργος Αμυράς και Ρένια Τσιτσιμπίκου, παρουσιαστές της πολύ επιτυχημένης εκπομπής "Μένουμε Ελλάδα" συμφώνησαν να… δοκιμαστούν σε ένα νέο πεδίο: αυτό της παρουσίασης του ΦΑΪΖΕΡ All Star Game. Η υπόσχεση που έδωσαν ήταν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να βοηθήσουν όσο μπορούν από το πόστο τους την επιτυχία της φετινής γιορτής.

Χορηγός η Φάιζερ
Δώδεκα ημέρες πριν τη φετινή γιορτή του ελληνικού μπάσκετ και με τις ψήφους να έχουν φτάσει τις 32.080, η εταιρία ΦΑΪΖΕΡ συμφώνησε να συμπορευτεί με τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ και να γεννηθεί το 16ο ΦΑΪΖΕΡ All Star Game. Οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν ψήφους μπορούν να επισκεφτούν το http://www.esake.gr/allstargame/mainallstar.php ή να στείλουν SMS. Η διαδικασία έχει ως εξής: μπορούν να γράψουν AS να αφήσουν κενό, να γράψουν το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΙΚΤΗ ή ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και να το αποστείλουν στο 4525 (χρέωση1,19€/sms). Η διαδικασία αυτή ισχύει έως την Τετάρτη (23/1) και όσοι την ακολουθήσουν θα μπουν αυτομάτως στην κλήρωση για να γίνουν ασίσταντ κόουτς τη μεγάλη βραδιά!

Η Φαρμακευτική εταιρεία Pfizer Hellas (www.pfizer.gr) στηρίζει την καμπάνια "Ζωή χωρίς κάπνισμα" ως επίσημος χορηγός του "ΦΑΪΖΕΡ ALL STAR GAME". Ο Αθλητισμός αποτελεί βασικό άξονα στη στρατηγική φιλοσοφία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της φαρμακευτικής εταιρίας Φάϊζερ. Στο πλαίσιο αυτό και στηρίζοντας κάθε προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού και του αθλητισμού στη χώρα μας, η Φάϊζερ ενισχύει σχετικά προγράμματα μη κερδοσκοπικών σωματείων που αποσκοπούν στη διαφύλαξη και στην προώθηση των πολιτισμικών και αθλητικών αξιών. Η Φάϊζερ, ελληνική θυγατρική της μητρικής εταιρίας Pfizer Inc, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1960 και σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία της χώρας.

H Φάϊζερ, με προϊόντα που βρίσκονται στην πρώτη θέση της κατηγορίας τους, με πρωτοποριακά προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων, κατέχει ηγετική θέση στο φαρμακευτικό χώρο παγκοσμίως. Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 85 χώρες ενώ τα προϊόντα της διατίθενται σε 150 χώρες. Τα φάρμακα της, εμπίπτουν σε μια ευρεία κλίμακα θεραπευτικών κατηγοριών και βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων παγκοσμίως. Επιπλέον, το Τμήμα Υγείας Ζώων διαθέτει προϊόντα ιατρικής φροντίδας για κτηνιατρική χρήση. Με περισσότερους από 540 εργαζόμενους στην Ελλάδα, η Φάϊζερ είναι μια εταιρεία και υπόσχεται να γίνει ακόμη καλύτερη.

Διαθέτει στον Έλληνα ασθενή πρωτοποριακά φαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση σοβαρών παθήσεων όπως το Alzheimer, τον καρκίνο του μαστού, το διαβήτη, τη σχιζοφρένεια , την κατάθλιψη, τη σεξουαλική δυσλειτουργία κ.α. Βασικό της μέλημα αποτελεί η επίτευξη ενός καλύτερου επιπέδου ζωής για κάθε Έλληνα πολίτη προσθέτοντας χρόνια στη ζωή του και ζωή στα χρόνια του. Βασιζόμενοι στα παραπάνω και με γνώμονα το όραμα της εταιρείας: " Εργαζόμαστε για έναν υγιέστερο κόσμο" με μεγάλη χαρά και τιμή η Φάϊζερ υποστηρίζει την προβολή της καμπάνιας " Ζωή χωρίς κάπνισμα", μέσω ενός τόσο μεγάλου αθλητικού γεγονότος. Η Φαρμακευτική εταιρεία Φάϊζερ στηρίζει έμπρακτα τόσο τον αθλητισμό όσο και την προαγωγή της υγείας των Ελλήνων πολιτών.



























TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ