ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έπεσαν οι γέφυρες Παναθηναϊκού-Μαυροειδή

Έπεσαν οι γέφυρες Παναθηναϊκού-Μαυροειδή
INTIME SPORTS

Τέλος στο "σίριαλ" του Δημήτρη Μαυροειδή και του Παναθηναϊκού, με τον Έλληνα σέντερ πλέον να βρίσκεται κοντά στους "ερυθρόλευκους"... Πακέτο οι Βουγιούκας-Περπέρογλου στην Ούνιξ Καζάν!

Την Τετάρτη το πρωί έπεσαν οι "γέφυρες" ανάμεσα σε Δημήτρη Μαυροειδή και Παναθηναϊκό κι έλαβαν τέλος οι διαπραγματεύσεις για συμβόλαιο δύο ετών έναντι 750.000 ευρώ!

Ο Έλληνας σέντερ αφού ζύγισε όλα τα δεδομένα της πρότασης του Παναθηναϊκού και παρ΄ότι είχε μιλήσει προσωπικά με τον Αργύρη Πεδουλάκη σχετικά με τον ρόλο που θα είχε στην ομάδα, δεν πείστηκε για να πει το "ναι".

Με βάση αυτή την εξέλιξη αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο Δημήτρης Μαυροειδής πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο οποίος του είχε επίσης καταβάλει πρόταση για διετή συνεργασία.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν καλύτερη οικονομικά, ωστόσο προφανώς το δέλεαρ της μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ευρώπης είναι μεγαλύτερο.

Ελληνική παροικία στο Καζάν

Κατά τα άλλα, ο Παναθηναϊκός χάνει και τον Ίαν Βουγιούκα ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην Ούνιξ Καζάν, όπου εφόσον καταλήξει θα βρει και τον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Κώστα Καϊμακόγλου!

Κι εκτός των δύο, κάτοικος Καζάν (της πόλης που ονομάζεται πύλη της Σιβηρίας) δεν αποκλείεται από τη νέα σεζόν να είναι και ο Στράτος Περπέρογλου ο οποίος έχει δεχτεί μία πολύ δελεαστική πρόταση από την Ούνιξ για να συνεχίσει την καριέρα του και βρίσκεται κοντά στο να κάνει το βήμα.

Τα τρία βασικά στελέχη του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια αναμένεται να δημιουργήσουν μία πράσινη παροικία στο Καζάν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ