ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελειώνει του Ξανθόπουλου

Τελειώνει του Ξανθόπουλου
INTIME SPORTS

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει η μεταγραφή του Βασίλη Ξανθόπουλου στον Παναθηναϊκό, ενώ οι "πράσινοι" περιμένουν εξελίξεις στις υποθέσεις των Περπέρογλου, Μαυροειδή

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος αναμένεται να είναι ο επόμενος παίκτης που θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό, καθώς οι δύο πλευρές φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα.

Ο παίκτης έχει αποδεχτεί την πρόταση των "πρασίνων" και πλέον η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Πάντως, η ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμένεται να καθυστερήσει λίγο, καθώς ο Έλληνας πλέι μέικερ βρίσκεται σε διακοπές με τη σύζυγό του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχει τελειώσει θετικά το ζήτημα.

Ωστόσο, αυτό που καίει περισσότερο τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είναι οι περιπτώσεις των Στράτου Περπέρογλου και Δημήτρη Μαυροειδή. Ο Έλληνας φόργουορντ είναι για την ακρίβεια το "φλέγον" ζήτημα για την ΚΑΕ που αναμένεται να κάνει την ύστατη προσπάθεια για να τον κρατήσει στο ρόστερ με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Μαυροειδής εξακολουθεί να σκέφτεται αν θα ντυθεί στα "κόκκινα" ή τα "πράσινα", όμως η πλάστιγγα γέρνει πλέον προς την πλευρά του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας σέντερ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αργύρη Πεδουλάκη που του εξήγησε για το ρόλο που θα έχει στην προσπάθεια της ομάδας τη νέα σεζόν. Αυτό στην ουσία σημαίνει ότι πολύ σύντομα μετά τους Σάτο, Καλάθη, Μπατίστ, Καϊμακόγλου, παρελθόν θα αποτελέσει και ο Ίαν Βουγιούκας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ