NBA

Ο Τζρου Χόλιντεϊ εξήγησε με τον πιο γλαφυρό τρόπο όσα έγιναν στο Game 7 της σειράς Νετς - Μπακς: "Ο Κέβιν Ντουράντ μας #*@#$"

Ο Τζρου Χόλιντεϊ εξήγησε με τον πιο γλαφυρό τρόπο όσα έγιναν στο Game 7 της σειράς Νετς - Μπακς: "Ο Κέβιν Ντουράντ μας #*@#$"
2021 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Σίγουρος ότι οι Μπακς θα φτάσουν στην κορυφή ήταν ο Τζρου Χόλιντεϊ μετά από την πρόκριση επί των Νετς, μετά από την πρόκριση επί του Κέβιν Ντουράντ, για τον οποίο έδωσε μια απίθανη ατάκα στο podcast του Τζέι Τζέι Ρέντικ.

Ο θρίαμβος των Μπακς στο Game 7 της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας με τους Νετς, ήταν το πρώτο μικρό πρωτάθλημα της ομάδας του Μιλγουόκι. Τα Ελάφια "επιβίωσαν" σε μια κόλαση στο Barclays Center, νίκησαν στην παράταση με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έστειλαν τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Κέβιν Ντουράντ σε πρόωρες καλοκαιρινές διακοπές και στη συνέχεια επικράτησαν και των Ατλάντα Χοκς και των Φοίνιξ Σανς για να πατήσουν στην κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ.

Τώρα, έναν μήνα μετά από τον θρίαμβο στο Game 6 της σειράς με τους Σανς, ο Τζρου Χόλιντεϊ έχει συνειδητοποιήσει όσα έζησε στην πρώτη του χρονιά στο Μιλγουόκι. Έχει συνειδητοποιήσει όσα έζησε στο επικό Game 7 με τους Νετς, στο οποίο οι Μπακς "μεγάλωσαν" απότομα καθώς έριξαν στο καναβάτσο τον πιθανότατα κορυφαίο παίκτη του κόσμου αυτή τη στιγμή. Έναν παίκτη, τον Κέβιν Ντουράντ, που έμοιαζε με τον... Superman, σφυροκοπούσε τους αντιπάλους του, αλλά δεν κατάφερε να τους νικήσει.

"Μετά από εκείνο τον αγώνα, δεν έβλεπα την ώρα για να τελειώσουμε... Πνευματικά ήταν εξουθενωτικό, διότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να σταματήσουμε τον Κέβιν Ντουράντ και δεν τα καταφέρναμε. Πνευματικά μας #*@#$, σωματικά, ω Θεέ μου, πονούσα, όλοι πονούσαμε. Έβλεπες τον KD κουρασμένο, ήξερες ότι είχε μείνει από δυνάμεις, όμως και οι δύο ομάδες τα αφήσαμε όλα στο παρκέ. Μετά από αυτή τη σειρά είπα ότι πρέπει να κερδίσουμε γιατί είχαμε κάνει πολλά, είχαμε φτάσει ήδη πολύ μακριά" ήταν τα λόγια του πόιντ γκαρντ των Μπακς στο Three-Four-Two του Τζέι Τζέι Ρέντικ.

Για την ιστορία, ο Ντουράντ έκλεισε τη σειρά με τους Μπακς με 35.4 πόντους (49.7% στα συνολικά σουτ, 83.3% στις βολές), 10.6 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και ένα μπλοκ ανά 42.7 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ