ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Τζος, ο Λιν και ο Σλούκας

Ο Τζος, ο Λιν και ο Σλούκας
Γκριρ INTIME SPORTS

Ο Τσίλντρες ήρθε, το ίδιο έκανε και ο Γκριρ, ενώ στο Λιμάνι "έδεσε" και ο Κώστας Σλούκας

Ήρθε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, αλλά τώρα ήρθε για να μείνει (μόλις βρει και το σπίτι που θέλει). Ο λόγος για τον Τζος Τσίλντρες που αφίχθη στην Αθήνα και είδε στο αεροδρόμιο εκπροσώπους από τα ΜΜΕ, αλλά και φιλάθλους που έσπευσαν να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.
Στη συνέχεια μίλησε ο αστέρας του Ολυμπιακού: " Είμαι ενθουσιασμένος και χ αίρομαι πολύ που είμαι εδώ. Θέλω από σήμερα κιόλας να ψάξω για το σπίτι μου και να εγκατασταθώ γρήγορα για να μην έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου εκτός από το μπάσκετ.

Το σκέφτηκα πριν υπογράψω για το αν θα δεχθώ την πρόταση. Από τη στιγμή που υπέγραψα το μόνο που σκεπτόμουν ήταν το πως θα προετοιμαστώ καλύτερα για να είμαι έτοιμος".

Όσο για το πως δέχθηκαν τα αμερικανικά ΜΜΕ τη μεταγραφή του στους ερυθρολεύκους, σχολίασε: "Ήταν όλοι έκπληκτοι, αλλά όλοι με κατάλαβαν και το αποδέχθηκαν. Από τη στιγμή που το κατάλαβαν η οικογένεια μου και οι φίλοι μου, όλα τα άλλα ήταν περιττά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Ο Αμερικανός θα περάσει το Σάββατο από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ την Κυριακή από αιματολογικές, καρδιολογικές και οδοντιατρικές. Τη Δευτέρα θα πάει στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, κάτι που του φαίνεται παράξενο: " Είναι διαφορετικό να ξεκινάω τη σεζόν τόσο νωρίς, αλλά ανυπομονώ να το κάνω και είμαι έτοιμος γι αυτό".

Γκριρ: "Είμαστε δυνατοί"

Ο κοντόσωμος γκαρντ τόνισε συγκεκριμένα: " Κάθε ματς που θα έχουμε πρέπει να είναι λες και έχουμε αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ σημαντικό φέτος να έχουμε το αβαντάζ έδρας στους τελικούς των πλέι οφ. Είμαι πολύ χαρούμενος με τις μεταγραφές που έκανε η ομάδα. Γίναμε πιο δυνατοί. Όμως πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε και να παίζουμε σαν ομάδα. Χαίρομαι που έμεινα και φέτος στον Ολυμπιακό και θα έχω για συμπαίκτη τον Τζος Τσίλντρες, αλλά και παίκτες όπως ο Παπαλουκάς και ο Βούιτσιτς".

Πλέον, στον Ολυμπιακό περιμένουν τη Δευτέρα, όταν και οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν προετοιμασία με τους παίκτες που είναι εδώ, μέχρι να μπουν και οι διεθνείς στο πρόγραμμα. Θα είναι παρόντες, πάντως, τόσο ο Σλούκας, όσο και ο Γιαννόπουλος η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε την Πέμπτη.

Αρκετά σοβαρά ο Μάτσας

Οι εξετάσεις του Μασιγιάουσκας, εν τω μεταξύ, έδειξαν ότι ο Λιθουανός έχει υποστεί διάστρεμμα τρίτου βαθμού, κάτι αρκετά σοβαρό που προϋποθέτει αποχή από τα γήπεδα για τρεις μήνες. Ο "Μάτσας" θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να εξεταστεί εκ νέου από Λιθουανούς γιατρούς.

Όπως είπε στους "ερυθρολεύκους" χτύπησε σε προπόνηση στις 15 Αυγούστου και μια μέρα μετά πήγε σε νοσοκομείο της Λιθουανίας όπου του τοποθετήθηκε ο γύψος. Όπως καταλαβαίνετε το να παίξει μπάσκετ φέτος μοιάζει με κάτι σχεδόν απίθανο...


















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ