EUROLEAGUE

Ο Τζόρνταν Λόιντ "δείχνει" την παραμονή της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στη EuroLeague

Ο Τζόρνταν Λόιντ σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα στη EuroLeague
Ο Τζόρνταν Λόιντ σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα στη EuroLeague EUROKINISSI

Βαλίτσες για την Αγία Πετρούπολη ετοιμάζει ο Τζόρνταν Λόιντ, με τη Ζενίτ να δείχνει στην πράξη ότι προετοιμάζεται για τη EuroLeague της σεζόν 2021/22.

Βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ονειρεύθηκε το ΝΒΑ, όμως ο Τζόρνταν Λόιντ φαίνεται πως θα μείνει στα μέρη μας, θα συνεχίσει στη EuroLeague, αλλά με τη φανέλα της Ζενίτ.

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης θέλει τον Αμερικανό σκόρερ που έκανε θραύση με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και σύμφωνα με την Mozzart Sport βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί του για να κερδίσει την υπογραφή του και τη μάχη που δίνει και με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Λόιντ είχε φέτος 17.3 πόντους (51.9% στο δίποντο, 31.1% στο τρίποντο, 90.6% στις βολές), 3.6 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 16.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27:20 σε 29 αγώνες.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ξέρει ότι η Ζενίτ θα πάρει την wild card και τη 18η θέση στη EuroLeague της επόμενης περιόδου, όπως σας είχε αποκαλύψει το SPORT24 και με κινήσεις όπως αυτή του Λόιντ, αν φυσικά ολοκληρωθεί, θα κάνει βήματα προς τα εμπρός ώστε η ομάδα του να προχωρήσει ακόμη πιο βαθιά και να συμμετάσχει στο Final Four.

TAGS EUROLEAGUE ΖΕΝΙΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ