NBA

Ο Τζάρεν Τζάκσον στηρίζει τον Τζα Μοράντ: "Στέκομαι στο πλευρό του αδερφού μου"

Ο Τζάρεν Τζάκσον στηρίζει τον Τζα Μοράντ: "Στέκομαι στο πλευρό του αδερφού μου"
AP PHOTO/BRANDON DILL

Αδελφό του θεωρεί τον Τζα Μοράντ ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ, ο οποίος "δεσμεύτηκε" να τον στηρίζει πάντα, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Ο Τζα Μοράντ υπέπεσε για δεύτερη φορά στο ίδιο αμάρτημα, αφού εμφανίστηκε ξανά να κρατάει ένα όπλο στη διάρκεια LIVE μετάδοσης στο Instagram. Κάπως έτσι οι Γκρίζλις τον έχουν βάλει στον...πάγο και το NBA αναμένεται να ανακοινώσει την τιμωρία του μετά το τέλος των τελικών των Νάγκετς με τους Χιτ, για να μην αφαιρέσει κάτι από την αίγλη τους.

Ωστόσο, ο συμπαίκτης του στο Μέμφις, Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ, που βρέθηκε καλεσμένος στο podcast του Πολ Τζορτζ, ανέφερε πως ό,τι κι αν συμβεί εκείνος θα στέκεται στο πλευρό του Μοράντ, τον οποίο αποκάλεσε αδελφό του.

"Είναι καλά. Νομίζω το να μεγαλώνεις με όλη αυτή την προσοχή στραμμένη πάνω σου, ειδικά σε τόσο νεαρή ηλικία, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Πάντα θα κάνεις λάθη όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις. Μεγαλώνεις και είσαι ίσως ο πιο διάσημος παίκτης όλων των εποχών σε αυτή την ηλικία. Πολλά από αυτά που έκανες παλιά και περνούσαν απαρατήρητα, δεν μπορείς να τα κάνεις. Πρέπει να φέρεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Αλλά ο τύπος είναι τρομερός. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Είναι αδερφός μου. Στέκομαι στο πλευρό του ανεξαρτήτως συνθηκών. Θα επιστρέψει και θα κυριαρχήσει στη Λίγκα, όπως έκανε. Έπρεπε να έχει αναδειχθεί MVP την προηγούμενη χρονιά. Ο τύπος είναι υψηλού επιπέδου", είπε αναλυτικά ο κορυφαίος αμυντικός του NBA για τη σεζόν 2022-23, που θα βρεθεί και στο ρόστερ της Team USA στο MundoBasket 2023.

TAGS NBA ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ