NBA

NBA: Νέος χαμός με Μοράντ, φέρεται να έδειξε ξανά όπλο σε Instagram LIVE

NBA: Νέος χαμός με Μοράντ, φέρεται να έδειξε ξανά όπλο σε Instagram LIVE
AP PHOTO/BRANDON DILL

Ο Τζα Μοράντ ενδέχεται να έβαλε ξανά τον εαυτό του σε μπελάδές, αφού κυκλοφορεί ένα VIDEO που τον δείχνει μέσα σε ένα αυτοκίνητο στην διάρκεια ενός Instagram LIVE φίλου του, όπου κάποια στιγμή εμφανίζεται να κρατάει - ξανά - όπλο.

Ένα VIDEO που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες είναι εξαιρετικά πιθανό να φέρει εκ νέου σε δύσκολη θέση τον Τζα Μοράντ. Ίσως πιο δύσκολη από ότι βρέθηκε πριν από μερικούς μήνες.

Στο συγκεκριμένο VIDEO λοιπόν, ο σταρ των Γκρίζλις εμφανίζεται να κάθεται στην θέση του συνοδηγού σε ένα αυτοκίνητο, ενώ ένας φίλος του κάνει Instagram Live και τραγουδούν. Όλα καλά μέχρι εδώ, μέχρι που κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε, με τον φίλο του να σχηματίζει με τα χέρια του ένα όπλο και να γυρίζει στην συνέχεια την κάμερα στον Μοράντ, ο οποίος φάνηκε να κρατάει ένα... αληθινό όπλο!

Ιδού και το σχετικό καρέ απομονωμένο:

Το καρέ που φαίνεται να δείχνει τον Μοράντ με όπλο στο χέρι
Το καρέ που φαίνεται να δείχνει τον Μοράντ με όπλο στο χέρι PRINTSCREEN

Το συγκεκριμένο σκηνικό είναι άσχημο από μόνο του. Γίνεται όμως ακόμα χειρότερο όταν συνδυαστεί με το γεγονός ότι πριν από μερικούς μήνες είχε ανεβάσει ο ίδιος ο Μοράντ ένα Instagram LIVE στον λογαριασμό του κρατώντας όπλο, με αποτέλεσμα αρχικά να τεθεί εκτός ομάδας στους Γκρίζλις και στην συνέχεια να τιμωρηθεί με 8 αγώνες αποκλεισμό από το NBA. Κοινώς, αν αποδειχθεί ότι το συγκεκριμένο VIDEO είναι αληθινό και ο Μοράντ θεωρηθεί υπότροπος, τότε είναι πολύ πιθανό να δεχθεί ακόμα μεγαλύτερη τιμωρία.

Για την ιστορία, μετά τον αποκλεισμό των Γκρίζλις από τους Λέικερς στον πρώτο γύρο των playoffs ο Μοράντ είχε εμφανιστεί μετανιωμένος στις αποχαιρετηστήριες δηλώσεις του, λέγοντας ότι τα προβλήματά του εκτός παρκέ δημιούργησαν πρόβλημα στην ομάδα και πρέπει να πάρει καλύτερες επιλογές. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι το συγκεκριμένο VIDEO δεν είναι πολύ ενθαρρυντικό για αυτό το νέο ξεκίνημα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ