NBA

NBA, Μοράντ: "Τα προβλήματά μου εκτός παρκέ επηρέασαν τους Γκρίζλις, πρέπει να παίρνω καλύτερες αποφάσεις"

NBA, Μοράντ: "Τα προβλήματά μου εκτός παρκέ επηρέασαν τους Γκρίζλις, πρέπει να παίρνω καλύτερες αποφάσεις"
AP PHOTO/BRANDON DILL

Απολογητικός ο Τζα Μοράντ, δήλωσε μετά τον αποκλεισμό των Γκρίζλις από τους Λέικερς στα playoffs ότι τα μπλεξίματα που είχε με τον νόμο αποπροσανατόλισαν το Μέμφις, προσθέτοντας ότι πρέπει να ωριμάσει.

Οι Γκρίζλις διασύρθηκαν από τους Λέικερς στο Game 6 της σειράς (125-85) και αποκλείστηκαν από τα playoffs, αν και είχαν πλεονέκτημα έδρας. Ο απολογισμός της επόμενης μέρας έχει ήδη ξεκινήσει. Κανένας παίκτης της ομάδας όμως δεν αισθάνεται μεγαλύτερη ευθύνη από τον Τζα Μοράντ.

Ο σταρ των Γκρίζλις ξέρει ότι η συμπεριφορά του εκτός παρκέ - με αποκορύφωμα live που έκανε στο Instagram κρατώντας ένα όπλο, που έφερε την τιμωρία του - αποπροσανατόλισε την ομάδα του. Μιλώντας έτσι στα ΜΜΕ μετά το Game 6 παραδέχθηκε την ανωριμότητά του και δεσμεύτηκε να βελτιωθεί.

"Πρέπει να παίρνω καλύτερες αποφάσεις. Τα προβλήματά μου εκτός παρκέ, μας επηρέασαν ως οργανισμό. Πρέπει να είμαι πιο πειθαρχημένος" δήλωσε αρχικά σε απολογητικό ύφος ο Μοράντ, για να προσθέσει κλείνοντας το θέμα:

"Θεωρώ ότι τα δικά μου προβλήματα ήταν μεγαλύτερα εκτός παρκέ, παρά μέσα σε αυτό. Πρέπει να πάρω καλύτερες αποφάσεις. Μέσα στο παρκέ πρέπει να είμαι πιο συγκεντρωμένος. Να είμαι ο ηγέτης της ομάδας. Ξεκινάει από εμένα. Ξέρω πως ό,τι και να κάνω, οι συμπαίκτες μου θα με ακολουθήσουν".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ