NBA

NBA: Οι Γκρίζλις έβαλαν ξανά στον πάγο τον Τζα Μοράντ, μετά το νέο βίντεο με το όπλο

Ο Τζα Μοράντ
Ο Τζα Μοράντ AP PHOTO/KAREN PULFER FOCHT

Εκτός ομάδας έθεσαν τον Τζα Μοράντ οι Μέμφις Γκρίζλις μέχρι το NBA να ερευνήσει το νέο βίντεο που τον δείχνει να κρατάει όπλο, κατά τη διάρκεια live μετάδοσης στο Instagram.

Ο Τζα Μοράντ βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας για τους λάθους λόγους, αφού viral έχει γίνει το βίντεο που τον δείχνει να κρατάει ένα όπλο, βρισκόμενος μαζί με έναν φίλου του σε ένα αυτοκίνητο, την ώρα που ο δεύτερος έκανε Live μετάδοση στο Instagram. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η τοποθέτηση των Μέμφις Γκρίζλις, που έθεσαν τον Αμερικανό γκαρντ εκτός ομάδας, μέχρι το NBA να ερευνήσει το εν λόγω περιστατικό.

"Έχουμε αντιληφθεί την ύπαρξη του βίντεο που κυκλοφορεί στα social media με τον Τζα Μοράντ. Αποβάλλεται από κάθε δραστηριότητα της ομάδας, όσο εκκρεμεί η έρευνα της Λίγκας. Δεν θα κάνουμε κανένα άλλο σχόλιο στην παρούσα φάση", ανέφερε στη λιτή ανακοίνωσή τους οι Γκρίζλις.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του NBA, Μάικ Μπας, ανέφερε: "Γνωρίζουμε την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορά τον Τζα Μοράντ και βρισκόμαστε στη διαδικασία συλλογής περισσότερων πληροφοριών".

TAGS NBA ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ