NBA

Ο Τόμας Σατοράνσκι ταξίδευε από το Τόκιο προς την Πράγα όταν έμαθε πως έγινε ανταλλαγή

Ο Τόμας Σατοράνσκι ήταν από τους άξονες της πρόκρισης της Τσεχίας στο ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ
Ο Τόμας Σατοράνσκι ήταν από τους άξονες της πρόκρισης της Τσεχίας στο ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ CHAD HIPOLITO/THE CANADIAN PRESS VIA AP

Στην επιστροφή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες ενημερώθηκε ο Τόμας Σατοράνσκι για την ανταλλαγή που τον έστειλε από τους Μπουλς στους Πέλικανς, για τους οποίους είπε τα καλύτερα.

Μετά από δύο χρόνια στο Σικάγο, ο Τόμας Σατοράνσκι ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στο ΝΒΑ καθώς οι Μπουλς τον έστειλαν στη Νέα Ορλεάνη, στο πλαίσιο του sign-and-trade που τους έδωσε τον Λόνζο Μπολ.

Λίγες ημέρες μετά από αυτή την ανταλλαγή, ο Τσέχος αποκάλυψε ότι έμαθε τα νέα την ώρα που ταξίδευε από το Τόκιο προς την Πράγα, λέγοντς πως "το timing δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Μόλις προσγειώθηκα ενημερώθηκα για την ανταλλαγή. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, αισθάνομαι ότι πρόκειται για μια σπουδαία νεανική ομάδα. Έχω ακούσει τα καλύτερα γι' αυτόν τον οργανισμό και είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι σε ένα σύνολο με αυτές τις δυνατότητες".

Ο Σατοράνσκι έπαιξε τρία χρόνια στους Γουίζαρντς και δύο στους Μπουλς, έχει 7.4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ ανά 23.2 λεπτά σε 333 αγώνες κανονικών περιόδων.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ