NBA

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κουτούλησε τον Μπλέικ Γκρίφιν κι αποβλήθηκε, σε μία κόντρα με μεγάλο παρελθόν

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κουτούλησε τον Μπλέικ Γκρίφιν κι αποβλήθηκε, σε μία κόντρα με μεγάλο παρελθόν

Ένα αχρείαστο αντιαθλητικό του Μπλέικ Γκρίφιν εκνεύρισε τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που κουτούλησε τον ψηλό των Σέλτικς και αποβλήθηκε. Το παρελθόν των δύο και η βεντέτα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το ματς των Μπακς με τους Σέλτικς είχε κριθεί από νωρίς, όμως ο Μπλέικ Γκρίφιν είχε για ακόμα μία φορά όρεξη για φασαρία. Οι κόντρες του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν πολύ έντονες στο παρελθόν, αυτή τη φορά όμως ο έμπειρος ψηλός της ομάδας της Βοστώνης αποφάσισε να τα βάλει με τον Θανάση. Στα 85 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε του έκανε ένα εντελώς αχρείαστο αντιαθλητικό φάουλ, με τον Θανάση να τον κουτουλάει και αμέσως να αποβάλλεται.

Ο Γκρίφιν είχε δημιουργήσει και στο παρελθόν θέμα χωρίς λόγο, όταν σε αγώνα Νετς - Μπακς που είχε επίσης κριθεί, είχε περάσει με υποτιμητικό τρόπο πάνω από τον Αντετοκούνμπο. Όλα αυτά, σε ακόμα μία στιγμή έντασης ανάμεσα σε Μιλγουόκι και Βοστώνη, που είχαν αρκετή ένταση και στις 26 του περασμένου Δεκεμβρίου με τους Τέιτουμ - Γιάννη και Σμαρτ - Θανάση Αντετοκούνμπο.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ