NBA

Τα αντιαθλητικά χτυπήματα των Πίστονς στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Detroit Pistons forward Blake Griffin pulls on Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo's jersey during the first half of an NBA basketball game, Wednesday, Dec. 4, 2019, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
Detroit Pistons forward Blake Griffin pulls on Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo's jersey during the first half of an NBA basketball game, Wednesday, Dec. 4, 2019, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio) AP

Ό,τι κι αν έκαναν οι Πίστονς για να τον εκνευρίσουν, δεν είχε αποτέλεσμα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε απλά υπομονή και έφυγε νικητής από το Ντιτρόιτ (VIDEOS).

Τον προκάλεσαν, τον χτύπησαν στο σώμα, του τράβηξαν τη φανέλα, του έριξαν αγκωνιά στο πρόσωπο, τον έσπρωξαν χωρίς λόγο στο παρκέ και πέρασαν από πάνω του. Στο τέλος, τους νίκησε και προχώρησε με στόχο το καλύτερο ρεκόρ σε όλο το ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έδωσε σημασία στον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν οι "έχουμε πλέον συνηθίσει να χάνουμε από εσένα" Πίστονς, νίκησε εύκολα στο Ντιτρόιτ και άφησε τον Μπλέικ Γκρίφιν και την παρέα του να έχουν την ιδέα ότι κάτι έκαναν.

Ο Γκρίφιν, ένας πολύ έμπειρος πάουερ φόργουορντ που ξέρει τι σημαίνει να σε αντιμετωπίζουν αντιαθλητικά, δεν είχε αυτή τη φορά την ψυχραιμία για να δεχθεί την ανωτερότητα του αντιπάλου του. Πρώτα του έριξε αγκωνιά στο πρόσωπο και στη συνέχεια χωρίς λόγο και αιτία τον έσπρωξε στο παρκέ και πέρασε από πάνω του για να εκνευρίσει τους Έρικ Μπλέντσο - Κρις Μίντλετον, όχι όμως και τον Greek Freak που απλώς συνέχισε να κάνει τη δουλειά του.

Δείτε τα δύο videos και θα καταλάβετε:



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ