NBA

NBA, Σέλτικς - Μπακς: Το "πάμε έξω" του Σμαρτ στον Θανάση και η κοκορομαχία του Μπράουν με τον Γιάννη

NBA, Σέλτικς - Μπακς: Το "πάμε έξω" του Σμαρτ στον Θανάση και η κοκορομαχία του Μπράουν με τον Γιάννη

Χαμός στο φινάλε του Σέλτικς - Μπακς, με τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο να τα βάζουν με τους Μπράουν και Σμαρτ, σε μια κόντρα που κρατάει από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Έμεναν τέσσερα λεπτά και όλα είχαν κριθεί το βράδυ των Χριστουγέννων στο TD Garden, όταν ο Τζέιλεν Μπράουν κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχαν μία σύγκρουση στο μισό γήπεδο. Οι δύο σταρ των Σέλτικς και των Μπακς τα είπαν σε έντονο ύφος, με τον Μάρκους Σμαρτ και τον Θανάση Αντετοκούνμπο να μπαίνουν στο "παιχνίδι" και την κατάσταση να ξεφεύγει για μερικά δευτερόλεπτα.

Ο Σμαρτ έλεγε στον Θανάση "έλα να τα πούμε έξω", οι διαιτητές διέκοψαν το ματς και μοίρασαν τεχνικές ποινές και ευτυχώς δεν υπήρξε συνέχεια. Για την ιστορία, η ένταση ανάμεσα στον Θανάση, τον Σμαρτ και τον Μπράουν είχε ξεκινήσει πριν από τρία χρόνια, όταν ο Αντετοκούνμπο είχε κάνει ένα σκληρό φάουλ στον Χάρισον Μπαρνς στην αναμέτρηση ΗΠΑ - Ελλάδα στη β' φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας. Τότε οι δύο παίκτες των Σέλτικς είχαν δώσει συνέχεια μετά από το ματς και φαίνεται πως ουδείς έχει ξεχάσει εκείνο το επεισόδιο.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ