LIGA ENDESA

Ο πρόεδρος της Μπούργος ζήτησε δημόσια συγγνώμη επειδή παρεξηγήθηκε το γονάτισμα

Ο πρόεδρος της Μπούργος ζήτησε δημόσια συγγνώμη επειδή παρεξηγήθηκε το γονάτισμα

Άλλο ήταν το μήνυμα της πράξης των παικτών της Μπούργος, σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Φέλιξ Σάντσο.

Η βαριά εντός έδρας ήττα από τη Φουενλαμπράδα αποτέλεσε το κύκνειο άσμα της Μπούργος στη Liga Endesa, τουλάχιστον για ένα χρόνο. Το 66-83 στο Coliseum έριξε την καστιγιάνικη ομάδα στην τελευταία θέση της κατάταξης και μαζί στη δεύτερη κατηγορία ύστερα από τέσσερις σεζόν.

Ο πρόεδρος Φέλιξ Σάντσο έλαβε βαρέως την άσχημη έκβαση των πραγμάτων και σε μια ένδειξη συγγνώμης προς τους φιλάθλους, πολλοί εκ των οποίων είχαν βάλει τα κλάματα, ζήτησε από τους παίκτες να γονατίσουν στο παρκέ. Άπαντες τον ακολούθησαν, αισθανόμενοι την υποχρέωση να το κάνουν. Η πρωτοβουλία γέννησε αναπόφευκτα αντιδράσεις. Ο Άλεξ Ρένφρο προσπάθησε να εξηγήσει τι είχε μεσολαβήσει. Την ευθύνη όμως είχε ο Σάντσο και αυτός όφειλε ν' απαντήσει.

Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που οργάνωσε τη Δευτέρα ανέφερε: "Μετά τον υποβιβασμό ήταν σημαντικό για μένα να ζητήσω συγγνώμη και το έκανα σε πρώτο πρόσωπο στους οπαδούς μας. Είναι αυτοί που μας έχουν ακολουθήσει παντού σε αυτή τη χώρα, μας έχουν συνοδεύσει σε όλη την Ευρώπη, είναι η κινητήρια δύναμη του συλλόγου και για τους οποίους έχουμε παλέψει τόσο σκληρή.

Αναζητούσα μια χειρονομία ευγνωμοσύνης και συγχώρεσης από τους οπαδούς μας. Με πονάει πολύ που μια πράξη που επιδιώκει κάτι τέτοιο βγαίνει από το πλαίσιο και φαίνεται το εντελώς αντίθετο. Χθες ανέλαβα την ευθύνη να τηλεφωνήσω στους αρχηγούς της ομάδας για τους ρωτήσω εάν κάποια στιγμή ένιωσαν ότι τους είχα ζητήσει κάτι ασυνήθιστο. Μίλησα με δύο αρχηγούς και οι δύο κατάλαβαν την ενέργεια.

Το μόνο που θέλω να διευκρινίσω είναι ότι έψαχνα να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς μας που είναι αυτό που πραγματικά έχει σημασία".

TAGS LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ