LIGA ENDESA

Liga Endesa: Ο Ρένφρο αποκάλυψε όλη την αλήθεια πίσω από το kneeling των παικτών της Μπούργος

Liga Endesa: Ο Ρένφρο αποκάλυψε όλη την αλήθεια πίσω από το kneeling των παικτών της Μπούργος
PHOTO CREDITS: BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Η απαίτηση του προέδρου της Μπούργος προς τους παίκτες να γονατίσουν στο παρκέ ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο για τον υποβιβασμό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τον Αμερικανό γκαρντ, Άλεξ Ρένφρο να ξεκαθαρίζει το περιστατικό.

Η Μπούργος υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας έπειτα από μία πολύ κακή σεζόν. Η απαίτηση του προέδρου της ομάδας προς τους παίκτες να γονατίσουν στο παρκέ ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο για τον υποβιβασμό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ένας από τους παίκτες μάλιστα που κατέκριναν την κίνηση ήταν και ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό. Ο Άλεξ Ρένφρο, ο Αμερικανός γκαρντ της Μπούργος θέλησε μέσω Twitter να ξεκαθαρίσει την υπόθεση και να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες πίσω από την κίνηση αυτή.

Όπως είπε ο Ρένφρο, "Αυτή είναι η δεύτερη σεζόν μου στην ομάδα. Είναι παράδοσή μας μετά από κάθε νίκη να γονατίζουμε στο παρκέ και να τραγουδάμε συνθήματα με τους φιλάθλους μας. Το κάνουμε αυτό μετά από κάθε νίκη γιατί έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στο πρωτάθλημα και από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Γεμίζουν το γήπεδό μας κάθε φορά και αυτός είναι ο τρόπος μας να τους πούμε ευχαριστώ.

Δεν κερδίσαμε στο τελευταίο ματς αλλά αυτό έγινε. Όπως την περασμένη σεζόν που χάσαμε από την Τενερίφη στον πρώτο γύρο των playoffs. Μαζευτήκαμε στο κέντρο και γονατίσαμε για να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς. Το ματς αυτό δεν ήταν διαφορετικό.

Φυσικά και έχω άποψη γι αυτό αλλά δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του προέδρου μας, των πράξεων και των προθέσεών του. Πρέπει να μιλήσει ο ίδιος και είμαι σίγουρος πως θα το κάνει, αν δεν το έχει κάνει ήδη.

Διαβάζω πως οι φίλαθλοί μας μάς γιούχαραν και δεν μας σεβάστηκαν επειδή γονατίσαμε. Αλλά αυτό δεν είναι σωστό. Ήταν πολλά στη μέση εκείνη τη στιγμή αλλά πιστεύω πως τα σφυρίγματα ήταν από τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Γιατί μόλις αποχώρησαν δεν ακούστηκε τίποτα άλλο και μείναμε στο παρκέ κάνοντας ό,τι κάνουμε με τους φιλάθλους μας είτε σε νίκη είτε σε ήττα. Αυτή είναι η αλήθεια μου, πράξτε όπως νομίζετε".

TAGS LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ