LIGA ENDESA

Μάικ Τζέιμς για την κίνηση του προέδρου της Μπούργος: "Δεν θα γονάτιζα για κανένα, θα πήγαινα να κάνω ντους"

Μάικ Τζέιμς για την κίνηση του προέδρου της Μπούργος: "Δεν θα γονάτιζα για κανένα, θα πήγαινα να κάνω ντους"
EUROKINISSI

Η κίνηση του προέδρου της Μπούργος να γονατίσει στο παρκέ μετά τον υποβιβασμό της ομάδας προκάλεσε την αντίδραση του Μάικ Τζέιμς ο οποίος μέσω Twitter εξέφρασε την διαφωνία του.

Η Μπούργος βιώνει μία δύσκολη στιγμή σαν σύλλογος καθώς η κακή της παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα της Liga Endesa σήμανε τον υποβιβασμό της στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Ο πρόεδρος του Ισπανικού συλλόγου, που την περασμένη σεζόν κατέκτησε τόσο το Basketball Champions League όσο και το Διηπειρωτικό Κύπελλο γονάτισε στο παρκέ μετά από την ήττα της ομάδας του που έφερε την Μπούργος στην Α2 κατηγορία, υποχρεώνοντας και τους παίκτες να πράξουν το ίδιο.

Την κίνηση αυτή σχολίασε μέσω Twitter ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό, Μάικ Τζέιμς ο οποίος διαφώνησε με την αντίδραση αυτή τονίζοντας πως ο ίδιος δεν θα το έκανε ποτέ. "Δεν γονατίζω για κανένα από όλα αυτά. Θα πήγαινα απλά πίσω στα αποδυτήρια και θα έκανα το ντους μου", έγραψε ο Τζέιμς.

Στη συζήτηση μπήκε και ο Μάλκολμ Ντιλέινι που έγραψε στα σχόλια: "Δεν ξέρω ποιος μεγάλωσε αυτά τα αγόρια", με τον Τζέιμς να απαντά. "Δεν κατηγορώ κανέναν τους γιατί μερικοί χρειάζονται τα χρήματα και όλα αυτά αλλά αυτό ήταν τρελό και μόνο που πρότεινε στους παίκτες να γονατίσουν".

TAGS LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ