ΙΣΠΑΝΙΑ

Ισπανία: Οι παίκτες της Μπούργος ζήτησαν "συγγνώμη" για τον υποβιβασμό γονατίζοντας στο κέντρο του γηπέδου και αποθεώθηκαν

Οι παίκτες της Μπούργος γονατίζουν στο παρκέ
Οι παίκτες της Μπούργος γονατίζουν στο παρκέ PRINTSCREEN

Η Μπούργος υποβιβάστηκε στην Α2 Ισπανίας με τους παίκτες της ομάδας να γονατίζουν στο παρκέ για να ζητήσουν με τον τρόπο τους "συγγνώμη" και τον κόσμο της ομάδας να τους χειροκροτεί, με αρκετούς από τους φιλάθλους να βάζουν τα κλάματα.

Ένας σπουδαίος κύκλος για την Μπούργος έκλεισε. Η ομάδα που κατέκτησε δύο συνεχόμενες φορές το Basketball Champions League (2020, 2021) και ενδιάμεσα ένα διηπειρωτικό κύπελλο (2021) δεν τα κατάφερε φέτος και υποβιβάστηκε στην Α2 Ισπανίας λόγω της εντός έδρας ήττας της την τελευταία αγωνιστική από την Φουενλαμπράδα (66-83). Και οι παίκτες ζήτησαν "συγγνώμη" με τον δικό τους τρόπο.

Με εντολή του προέδρου της ομάδας, οι παίκτες της ομάδας πήγαν στο κέντρο του γηπέδου και γονάτισαν, ζητώντας συγχώρεση από τους φίλους της Μπούργος. Οι φίλαθλοι της ομάδας το εκτίμησαν αυτό. Αντί για φωνές και γιουχαϊσματα, αποφάσισαν να χαρίσουν ένα θερμό χειροκρότημα στην ομάδα που τους χάρισε τόσες χαρές την τελευταία διετία, αποθεώνοντάς την, λέγοντας το δικό της "ευχαριστώ", με την κάμερα να πιάνει αρκετούς φιλάθλους να κλαίνε.

Δείτε το συγκλονιστικό VIDEO:

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ