NBA

Ο Πόποβιτς σκέφτηκε να προκαλέσει την αποβολή του για να δει την Μπέκι Χάμον να κατακτά τον δεύτερο τίτλο της στο WNBA

Ο Πόποβιτς σκέφτηκε να προκαλέσει την αποβολή του για να δει την Μπέκι Χάμον να κατακτά τον δεύτερο τίτλο της στο WNBA
2022 AP PHOTO/NICK WAGNER

Η Μπέκι Χάμον πανηγύρισε τον δεύτερο, διαδοχικό τίτλο της προπονητικής της καριέρας στο WNBA και ο μέντοράς της, Γκρεγκ Πόποβιτς, σκέφτηκε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προκαλέσει την αποβολή του από τον φιλικό αγώνα των Σπερς για να δει τον θρίαμβο της πρώην βοηθού του.

Η λατρεία που τρέφει ο Γκρεγκ Πόποβιτς στην Μπέκι Χάμον είναι ευρέως γνωστή. Η 46χρονη προπονήτρια των Λας Βέγκας Έισις είναι, εξάλλου, "δικό του παιδί", αφού θήτευσε στο πλευρό του, στον πάγκο των Σαν Αντόνιο Σπερς από το 2014 έως και το 2022.

Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν, μάλιστα, ότι η Χάμον θα γίνει η πρώτη head coach στην ιστορία του NBA. Αυτή η ευκαιρία, ωστόσο, δεν ήρθε και έτσι η παλαίμαχη γκαρντ αποφάσισε να δεχτεί τη θέση της πρώτης προπονήτριας στο WNBA, οδηγώντας την ομάδα της σε back-to-back τίτλους.

Το Game 4 των φετινών τελικών του NBA ανάμεσα στις Έισις και στις Λίμπερτι στη Νέα Υόρκη συνέπεσε χρονικά με το φιλικό των Σπερς με τους Ρόκετς, κάτι που έκανε τον θρυλικό τεχνικό της ομάδας από το Σαν Αντόνιο να σκεφτεί να προκαλέσει την αποβολή του, για να μπορέσει να δει την αγαπημένη του Μπέκι Χάμον να πανηγυρίζει τον δεύτερο τίτλο της προπονητικής της καριέρας.

"Κάντε μου γρήγορα τις ερωτήσεις, δεν έχω πολύ χρόνο γιατί πρέπει να πάω να πανηγυρίσω για την Μπέκι Χάμον και τις Έισις. Σκέφτηκα να αποβληθώ σκοπίμως απόψε γιατί το φιλικό μας ήταν ακριβώς την ίδια ώρα με το Game 4 των τελικών του WNBA, όμως μετά σκέφτηκε ότι οι Σπερς πρέπει να είναι η προτεραιότητά μου. Ήμουν όμως κοντά, ήμουν κοντά. Συγχαρητήρια Μπέκι. Γέα μπέιμπι".

TAGS NBA ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ WNBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ