ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ΠΑΟΚ και μια ερυθρόλευκη... σκιά

Ο Νίκος Κούβελας και ο ΠΑΟΚ έσπρωξαν στον... γκρεμό τον Ολυμπιακό, επικρατώντας με 81-80 στην Πυλαία

Η σφαιρικότητα μιας είδησης μας οδηγεί σε δύο συμπεράσματα για το ματς της Πυλαίας. Στο γήπεδο ύπηρχαν ένας εξαιρετικός, ψυχωμένος και απόλυτα συγκεντρωμένος και διαβασμένος ΠΑΟΚ και μια ομάδα χωρίς πλάνο, στρατηγική, σχέδιο.
Ο δικέφαλος φανέρωσε στην ολότητά τους τα προβλήματα του Ολυμπιακού και παράλληλα απέδειξε, ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Φλεβαράκη, σε ένα σημείο που η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε φτάσει ακόμη και να φοβάται το ενδεχόμενο του υποβιβασμού!

Όμως, ο εξαιρετικός Νίκος Κούβελας που σημείωσε 21 πόντους (είχε βάλει συνολικά... 20 στα προηγούμενα 13 ματς του πρώτου γύρου), η ψυχραιμία του Δημήτρη Βεργίνη (που εξελίσσεται σε μεγάλο κεφάλαιο για το μέλλον) και η ανυπαρξία του Ολυμπιακού, διαμόρφωσαν το τελικό 81-80.

Κι αν δεν υπήρχαν οι 33 πόντοι του Μαρκ Τζάκσον, που έκανε προσωπικό ρεκόρ από τότε που φόρεσε τα ερυθρόλευκα και η συμβολή των Βασιλόπουλου και Παπαμακάριου στο τελευταίο δεκάλεπτο, ίσως ο Ολυμπιακός να είχε χάσει... πιο εύκολα.

Αλλά αυτά είναι υποθέσεις. Το σχεδόν βέβαιο -με βάση και τη σύγχρονη ιστορία της Α1- είναι ότι η ομάδα του Πίνι Γκέρσον πέταξε την πιθανότητα του πλεονέκτηματος έδρας στα πλέι οφ, τρεις μέρες μετά τη 2η θέση στον Α όμιλο της Ευρωλίγκας.

Ένα χαρακτηριστικό σημείο, για να καταλάβει κανείς, την εικόνα που παρουσίασαν οι ερυθρόλευκοι στη -θερμότατη- Πυλαία, είναι η έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου μετά το 43-33 του πρώτου μέρους. Για πέντε συνεχόμενες επιθέσεις ο Λιν Γκριρ δεν "έδειξε" ούτε ένα σύστημα, τα σουτ γίνονταν μετά τη δεύτερη πάσα και επικρατούσε μια άναρχη κατάσταση, σαν να βρισκόταν το ματς στα τελευταία λεπτά του κι όχι 20 λεπτά πριν τη λήξη του!

Τι άλλο παρατηρήσαμε; Τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο τελευταίο πεντάλεπτο, να είναι διαρκώς όρθιος και να δίνει οδηγίες στους παίκτες και να κάνει ακόμη και αλλαγές (όπως αυτή του Μανώλη Παπαμακάριου με τον Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, όπου ο Αμερικανός εκτέλεσε βολές). Ο Ολυμπιακός ύστερα και από αυτό το παιχνίδι, απέδειξε ότι κατρακυλάει χωρίς σταματημό και αν δεν βρει ανάχωμα, θα συνεχίσει να το κάνει...

Ο αγώνας
Τον ανίκητο Μαρκ Τζάκσον, δεν μπορούσαν να κάνουν καλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ, στο ξεκίνημα του αγώνα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να διατηρήσει το προβάδισμά του, μέχρι τα μισά της περιόδου (νωρίτερα ο "Δικέφαλος" είχε περάσει μία φορά με 5-4). Τα τρίποντα, όμως, κράτησαν την ομάδα του Φλεβαράκη στο παιχνίδι και της έδωσαν την πρωτοπορία με 14-12, με το δεκάλεπτο να κλείνει αρνητικά για τον Ολυμπιακό (21-19), που για ακόμα ένα παιχνίδι έπαιζε κάκιστη περιφερειακή άμυνα.

Στη δεύτερη περίοδο, η κυριαρχία των παικτών του "Δικεφάλου", συνεχίστηκε αφού παρά το γεγονός ότι παίκτης να μαρκάρει τον Τζάκσον δεν υπήρχε (ο Αμερικανός είχε στο ημίχρονο 17 πόντους), τα σουτ έξω από τα 6.25 και η ανέλπιστη βοήθεια από τον Κούβελα που με την είσοδό του προσέφερε 9 πόντους στην ομάδα και την οδήγησε σε σερί 9-0, έφεραν τον ΠΑΟΚ, μπροστά με 38-30. Με τον Ολυμπιακό να έχει κολλήσει, το προβάδισμα των γηπεδούχων, έφτασε στους 10 πόντους στο ημίχρονο (43-33) και τα φαντάσματα του Σόποτ και του Κάουνας, άρχισαν να κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους, πάνω από τον Πίνι Γκέρσον.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ, ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση αφού ανέβασε το προβάδισμά του μέχρι τους 15 (50-35) στα μισά της περιόδου χάρη στην πολύ καλή άμυνα και στα "κέφια" των Κούβελα και Χαριτόπουλου, που έδιναν διαρκώς λύσεις, παρά το γεγονός ότι ο Ντιαρά είχε σιγήσει. Από εκείνο το σημείο και μετά, άρχισε να αντεπιτίθεται ο Ολυμπιακός. Αρχικά με ένα 0-4 και στη συνέχεια με διαρκή πίεση και πόντους από τους Γκριρ, Βασιλόπουλο και Τζάκσον, η διαφορά έπεσε στο τέλος της τρίτης περιόδου στους 6 (58-52).

Με ηγέτη τον εκπληκτικό Τζάκσον, που δεν είχε αντίπαλο να τον κοντράρει και τον Γκριρ να τον τροφοδοτεί διαρκώς, ο Ολυμπιακός, μείωσε γρήγορα σε 58-57 και στη συνέχεια ισοφάρισε σε 60-60, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Το προβάδισμα για τους "ερυθρόλευκους", ήρθε 4 λεπτά αργότερα, όταν ο Βασιλόπουλος έβαλε καλάθι και φάουλ απέναντι στην πρώην ομάδα του έκανε το 63-65.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, άντεξε. Παρά την ψυχολογία που έγερνε προς το μέρος του αντιπάλου, ο "Δικέφαλος", βρήκε λύσεις αρχικά με το εκπληκτικό τρίποντο και φάουλ του Ντιαρά και στη συνέχεια για ακόμα μία φορά, με τον Κούβελα, για να γίνει το σκορ 69-65. Ο Τζάκσον μείωσε, αλλά ο Βεργίνης, με ένα ψυχωμένο τρίποντο υπό πίεση, έδωσε προβάδισμα 5 πόντων δύο λεπτά πριν τη λήξη. Από εκεί και πέρα, ο Κουτλουάι διαμόρφωσε το 74-70 με βολές, πριν ο Τεόντοσιτς, απαντήσει με δικό του τρίποντο για να μειώσει στον πόντο και ο Μπλέικνι με βολές δώσει για ακόμα μία φορά την πρωτοπορία στους "ερυθρόλευκους".

Από εκεί και πέρα, ο Κούβελας, ήταν αυτός που πήρε την κατάσταση στα χέρια του, έκανε το 76-75, στη συνέχεια το 79-77 με μία βολή (νωρίτερα είχε δώσει προβάδισμα στον Ολυμπιακό ο Γκριρ). Η απόλυτη ευστοχία του Βεργίνη από τις βολές, σφράγισε τη νίκη του "Δικεφάλου" και έδωσε αφορμή ακόμα και στον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, να σπεύσει στον αγωνιστικό χώρο και να πανηγυρίσει με τους παίκτες.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 43-33, 58-52, 81-80

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Φλεβαράκης): Ρίνγκστρομ 1, Γκιλέσμπι 3 (1), Βεργίνης 14 (1), Ντιαρά 16 (5), Χαριτόπουλος 7 (1), Κουτλουάι 10 (1), Ρόου 6, Κούβελας 20, Τσιάκος 4

Ολυμπιακός (Γκέρσον): Μπλάκνεϊ 2, Παπαμακάριος, Πρίντεζης 5 (1), Τεόντοσιτς 3 (1), Μπουρούσης, Γκριρ 25 (3), Μαυροκεφαλίδης, Βασιλόπουλος 12 (1), Τζάκσον 33

Φλεβαράκης: " Σήμερα ο Κούβελας, αύριο κάποιος άλλος"
Στην ομαδική δουλειά του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Φλεβαράκης, που τόνισε ότι ο "Δικέφαλος" ήταν για ακόμα μία φορά έτοιμος.

" Είναι μία μεγάλη μέρα για τον ΠΑΟΚ που έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά, τους παίκτες, τη διοίκηση και τους φίλαθλοι. Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός, πέρα από τις δύο ήττες στην Ευρωλίγκα, είχε δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση μέχρι πριν από 2 εβδομάδες. Ηταν η ομάδα που έχασε μόνο ένα παιχνίδι σε όλο τον πρώτο γύρο. Δεν μας παρέσυρε το τι έγινε στος τελευταίους δύο αγώνες της Ευρωλίγκας. Ξέραμε ότι θα ήταν καλύτερα χωρίς τον Σόντερς. Ήξερα πολύ καλά και αρχή μου είναι ότι πάνω από οποιοδήποτε παίκτη είναι η ομάδα. Και σήμερα είδατε ότι όλα είναι ομαδική δουλειά και δουλεύουν έτσι, σήμερα ο Κούβελας, αύριο ο Χαριτόπουλος, μεθαύριο κάποιους άλλος".

"Πήγε η μπάλα και κάτω από τα καλάθια και η ομάδα δούλεψε στον βαθμό που έπρεπε. Τους είχα πει ότι το παιχνίδι θα πάει μέχρι τελευταία κατοχή. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με μια ομάδα με τέτοιο υλικό. Ήμασταν για μια ακόμη φορά έτοιμοι. Βγάλαμε τη σημαντική άμυνα και μια επίθεση μας έδωσε το παιχνίδι. Να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι για την επόμενη μέρα. Για να γίνεις μεγάλη ομάδα πρέπει να πας σιγά σιγά και να ξέρεις να διαχειριστείς νίκες και ήττες. Δεν μπορούμε να γίνουμε ξαφνικά ομάδα Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός σύντομα θα είναι εκεί που θέλει να βρίσκεται".

"Στο τελευταίο δεκάλεπτο πήγε ψηλά το σκορ. Ο στόχος: Είμαστε σε μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ μέσα από χύλια μύρια κύματα, για να πει κάποιος ότι θέλει να σωθεί, δεν είναι αντικειμενικό και ρεαλιστικό. Εγώ θέλω από την ομάδα κάθε μέρα να βρίσκεται στη κατεύθυνση που πρέπει. Αυτό που θέλουμε να δώσουμε είναι νοοτροπία και χαρακτήρα και απαιτείται καθημερινή δουλειά



".

Αναφερόμενος στον Νίκο Κούβελα, είπε: "Έκανε πολύ καλές προπονήσεις. Με την εμπειρία του είναι από τους πρώτους που καταλαβαίνουν αυτά που θέλω από τους παίκτες. Βοήθησε πολύ ώστε να καταλάβουν και άλλοι. Είχε ευκαιρίες και το εκμεταλλεύτηκε. Ξέρει ότι δεν περιμένουμε να βάλει 20 πόντους, ξέρει ποια είναι η δουλειά του, απλά αν του δοθεί ευκαιρία περιμένουμε να το κάνει".

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, Νίκος Κούβελας, είπε: " Όπως ήταν λογικό, το παιχνίδι ήταν δύσκολο γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Τον τελευταίο καιρό δεν ήταν καλός και περιμέναμε ότι θα ήταν πολύ προετοιμασμένους".

"Πρώτα απ' όλα με την αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας, ο κόουτς είπε πως μας εμπιστεύεται. Θέλαμε να κερδίσουμε. Έκανα αυτά που ξέρω ότι μπορώ να κάνω. Λογικό είναι ότι στα 33 μου δεν θα βάζω ξαφνικά 20 πόντους κάθε μέρα. Είναι δουλειά μου να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Το παιχνίδι βγήκε έτσι σήμερα. Έχουμε καλούς παίκτες που τραβούν την άμυνα".

"Ο προπονητής μου το περίμενε από μένα, αλλά εγώ δεν ενθουσιάστηκα. Εγώ μια ζωή σκόραρα λίγο, έχω διαφορετικό ρόλο, να παίζω άμυνα, να παίρνω ριμπάουντ. Αφιερώνω τη νίκη σε όλους αυτούς που μ' εμπιστεύονται ότι μπορώ να κάνω κάτι και ξέρω ότι είναι πολύ λίγοι. Δουλειά μου είναι να προσπαθώ. Δεν μ' ενδιαφέρει αν σκοράρω ή όχι. Πήρα μία ηθική ικανοποίηση".

"Βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση από την αρχή της χρονιάς και κάναμε μεγάλη προσπάθεια να αποφύγουμε την επικίνδυνη ζώνη. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά στη θέση που αξίζει. Ακόμη σε αυτόν τον δρόμο είμαστε. Δεν έχουμε υλοποιήσει τον στόχο. Δεν μιλάμε για κάτι παραπάνω





".

Αναφερόμενος στο παιχνίδι, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πίνι Γκέρσον: " Ο ΠΑΟΚ πάλεψε και ελπίζω αυτή η νίκη να τον βοηθήσει. Θα δυσαρεστήσω πολλούς ανθρώπους αν πω τις σκέψεις μου και θα στενοχωρηθώ κι εγώ. Έχω την εμπειρία για να τα κρατήσω τώρα μέσα μου. Πήγαν περισσότερες φορές από μας στις βολές. Δεν συμφωνώ με την τεχνική ποινή που μου χρεώθηκε".

"Δεν έχει σημασία αν ήταν ένας πόντος οι 70 ή όλοι. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι, ίσως κάνω λάθος. Δεν απορρίπτω τίποτα. Δείτε αν άξιζε ο ΠΑΟΚ εννιά περισσότερες βολές. Δείτε γιατί δόθηκε η τεχνική ποινή, ανανεώθηκε ο χρόνος χωρίς να βρει η μπάλα τη στεφάνη κι άλλες αντιδράσεις ανάλογη με τη δική μου, αλλά όχι τεχνική ποινή. Περιμέναμε σκληρό παιχνίδι και δεν το λέω για τον ΠΑΟΚ. Με αυτό το ρόστερ κάθε παιχνίδι τις τελευταίες έξι εβδομάδες είναι δύσκολο. Κερδίσαμε έναν πόντο στη Λάρισα, δύο στο Ρέθυμνο. Δεν λέμε κάτι κακό για τον ΠΑΟΚ".

"Χάσαμε γιατί σκοράραμε δύο πόντους λιγότερους. Αν είχαμε κι εμείς ίδιο αριθμό βολών, τεχνική ποινή για ποιον λόγο; Είμαι 40 χρόνια προπονητής γιατί αυτά τα σκατά. Όχι ικανοποιημένος από τις τελευταίες 6 εβδομάδες. Τα επιθετικά ριμπάουντ του ΠΑΟΚ έπαιξαν ρόλο. Θα έλεγα τα ίδια αν κερδίζαμε το παιχνίδι. Μην με αδικείτε, ούτε παρεξηγείτε. Ελπίζω να δουν το παιχνίδι και όλοι οι φορείς του παιχνιδιού. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός αυτή τη στιγμή



".

Τέλος, ο Λιν Γκριρ, τόνισε: " Ο ΠΑΟΚ έκανε καλό παιχνίδι, εμείς ήμασταν χαλαροί και προσπαθήσαμε στο τέλος να τους φθάσουμε αλλά ήταν πολύ αργά. Ο ΠΑΟΚ έβαλε μεγάλα σουτ σε όλο παιχνίδι, έπρεπε να το σεβαστούμε. Από τη στιγμή που ξεκίνησε καλά σεβαστήκαμε την απόδοσή του".

Η εξέλιξη του αγώνα:
1' Έναρξη 1ης περιόδου
1' Δίποντο Ολυμπιακός Τζάκσον (0-2)
2' Δύο βολές ΠΑΟΚ Βεργίνης (2-2)
2' Δύο βολές Ολυμπιακός Πρίντεζης (2-4)
3' Τρίποντο ΠΑΟΚ Ντιαρά (5-4)
Μπροστά για πρώτη φορά ο "Δικέφαλος"
3' Δίποντο Ολυμπιακός Τζάκσον (5-6)
4' Δίποντο Ολυμπιακός Βασιλόπουλος (5-8)
4' Τρίποντο ΠΑΟΚ Ντιαρά (8-8)
Ο Γάλλος κρατάει με τα τρίποντα τον ΠΑΟΚ
5' Δίποντο ΠΑΟΚ Τσιάκος (10-8)
5' Δύο βολές Ολυμπιακός Τζάκσον (10-10)
6' Δίποντο Ολυμπιακός Γκριρ (11-12)
6' Τρίποντο ΠΑΟΚ Κουτλουάι (14-12)
7' Δίποντο Ολυμπιακός Τζάκσον (14-15)
Ανίκητος ο Αμερικανός, που αποτελεί τη νούμερο 1 απειλή για τον ΠΑΟΚ κι έχει 8 πόντους
7' Δίποντο Ολυμπιακός Γκριρ (14-17)
9' Τρίποντο ΠΑΟΚ Ντιαρά (17-17)
9' Τεχνική ποινή Ολυμπιακός Γκέρσον
Διαμαρτυρίες από τον Ισραηλινό, διότι σε σουτ του Κουτλουάι η μπάλα μάλλον δεν ακούμπησε στη στεφάνη ο χρόνος ανανεώθηκε κι ο Ντιαρά έβαλε τρίποντο
9' Δύο βολές ΠΑΟΚ Κουτλουάι (19-17)
10' Δίποντο ΠΑΟΚ Ρόου (21-17)
10' Δύο βολές Ολυμπιακός Γκριρ (21-19)
10' Λήξη 1ης περιόδου 21-19
Στέκεται καλά μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ, που είναι μπροστά χάρη στην ευστοχία των παικτών του έξω από τα 6.25
11' Έναρξη 2ης περιόδου
11' Δίποντο ΠΑΟΚ Κούβελας (23-19)
12' Δίποντο Ολυμπιακός Τζάκσον (23-21)
10 πόντοι από τον ψηλό
12' Δίποντο ΠΑΟΚ Κούβελας (25-21)
13' Καλάθι και φάουλ Ολυμπιακός Τζάκσον (26-24)
14' Τρίποντο ΠΑΟΚ Ντιαρά (29-24)
Στο μάξιμουμ για δεύτερη φορά η διαφορά, από το 4ο τρίποντο του Γάλλου
14' Δίποντο Ολυμπιακός Τζάκσον (29-26)
Όπως και όποτε θέλει σκοράρει ο Τζάκσον που είναι η μεγάλη λύση του Ολυμπιακού κι έχει ήδη 15 πόντους, αλλά και 6 ριμπάουντ
15' Δίποντο Ολυμπιακός Τζάκσον (29-28)
Και σουτ από τα 6 μέτρα με τον Κούβελα να μην μπορεί να ακολουθήσει
16' Δύο βολές Ολυμπιακός Βασιλόπουλος (29-30)
Προσπερνάει με σερί 0-6 ο Ολυμπιακός
16' Τρίποντο ΠΑΟΚ Γκιλέσπι (32-30)
17' Δίποντο ΠΑΟΚ Κούβελας (34-30)
18' Δίποντο ΠΑΟΚ Τσιάκος (36-30)
18' Τάιμ-άουτ Ολυμπιακός Γκέρσον
Με σερί 7-0 απαντάει ο ΠΑΟΚ, στο 0-6 του Ολυμπιακού και περνάει με 6, γεγονός που αναγκάζει τον Γκέρσον να καλέσει τάιμ άουτ
19' Δύο βολές ΠΑΟΚ Κούβελας (38-30)
Για πρώτη φορά στο +8 ο ΠΑΟΚ
19' Τρίποντο Ολυμπιακός Γκριρ (38-33)
20' Δίποντο ΠΑΟΚ Ρόου (40-33)
20' Δύο βολές ΠΑΟΚ Βεργίνης (43-33)
20' Λήξη ημιχρόνου 43-33
Σούπερ ΠΑΟΚ στο δεύτερο δεκάλεπτο, προβάδισμα 10 πόντων, καλή άμυνα απέναντι μόνο στον Τζάκσον που κάνει ότι μπορεί αλλά δεν φτάνει
21' Έναρξη 3ης περιόδου
21' Δίποντο ΠΑΟΚ Κούβελας (45-33)
11 πόντοι από τον ψηλό και στις εξέδρες ο κόσμος φωνάζει Κου-κου-κούβελας
21' Δίποντο ΠΑΟΚ Βεργίνης (47-33)
Στο +14 για πρώτη φορά ο "Δικέφαλος"
22' Δίποντο Ολυμπιακός Γκριρ (47-35)
Ξεκολλάει τον Ολυμπιακό ο Αμερικανός με κλέψιμο και λέι απ στον αιφνιδιασμό
24' Τρίποντο ΠΑΟΚ Χαριτόπουλος (50-35)
24' Δύο βολές Ολυμπιακός Τζάκσον (50-37)
25' Δίποντο Ολυμπιακός Γκριρ (50-39)
Σημάδια ανάκαμψης από τον Ολυμπιακό που κάνει ένα 0-4
26' Δίποντο ΠΑΟΚ Χαριτόπουλος (52-39)
27' Τρίποντο Ολυμπιακός Πρίντεζης (52-42)
27' Καλάθι και φάουλ ΠΑΟΚ Γκριρ (52-45)
Διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αφού θεωρούν ότι το καλάθι δεν έπρεπε να μετρήσει. Σερί 2-10 για τον Ολυμπιακό
28' Δίποντο ΠΑΟΚ Κουτλουάι (54-45)
28' Δίποντο ΠΑΟΚ Κούβελας (56-45)
28' Τρίποντο Ολυμπιακός Βασιλόπουλος (56-48)
29' Δίποντο ΠΑΟΚ Κούβελας (58-48)
29' Δίποντο Ολυμπιακός Βασιλόπουλος (58-50)
30' Δίποντο Ολυμπιακός Τζάκσον (58-52)
30' Λήξη 3ης περιόδου 58-52
Σταθερά μπροστά ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Ολυμπιακός έχει μειώσει και αναμένεται μεγάλο ντέρμπι στην τελευταία περίοδο
31' Έναρξη 4ης περιόδου
31' Καλάθι και φάουλ Ολυμπιακός Τζάκσον (58-55)
Στους 24 ο ψηλός
31' Δίποντο Ολυμπιακός Τζάκσον (58-57)
32' Δίποντο ΠΑΟΚ Χαριτόπουλος (60-57)
33' Καλάθι και φάουλ Ολυμπιακός Τζάκσον (60-60)
Ισοφαρίζει ο Ολυμπιακός, που πλέον έχει το ψυχολογικό αβαντάζ
33' Δίποντο ΠΑΟΚ Ρόου (62-60)
34' Τάιμ-άουτ
34' Δίποντο Ολυμπιακός Τζάκσον (63-62)
36' Καλάθι και φάουλ Ολυμπιακός Βασιλόπουλος (63-65)
Για πρώτη φορά μπροστά μετά το 29-30 ο Ολυμπιακός. 12 πόντοι από τον Έλληνα άσο
36' Τάιμ-άουτ ΠΑΟΚ Φλεβαράκης
37' Τρίποντο ΠΑΟΚ Ντιαρά (67-65)
Και φάουλ για τον Γάλλο που κάνει τον Φλεβαράκη να πανηγυρίζει με υψωμένες τις γροθιές
37' Δίποντο ΠΑΟΚ Κούβελας (69-65)
38' Δίποντο Ολυμπιακός Τζάκσον (69-67)
38' Τρίποντο ΠΑΟΚ Βεργίνης (72-67)
Προβάδισμα 5 πόντων για τον ΠΑΟΚ, που ανακάμπτει με σερί 9-2
38' Δύο βολές Ολυμπιακός Γκριρ (72-70)
38' Δύο βολές ΠΑΟΚ Κουτλουάι (74-70)
39' Τρίποντο Ολυμπιακός Τεόντοσιτς (74-73)
39' Δύο βολές Ολυμπιακός Μπλέικνι (74-75)
39' Δίποντο ΠΑΟΚ Κούβελας (76-75)
40' Δίποντο Ολυμπιακός Γκριρ (76-77)
40' Τάιμ-άουτ
40' Δύο βολές ΠΑΟΚ Βεργίνης (78-77)
40' Δύο βολές ΠΑΟΚ Βεργίνης (81-77)
Μία ανάσα από τη νίκη ο ΠΑΟΚ, που είναι μπροστά με 4 και μένουν 5 δευτερόλεπτα
40' Τρίποντο Ολυμπιακός Γκριρ (81-80)
40' Λήξη αγώνα 81-80
Η πιο μεγάλη φετινή νίκη του ΠΑΟΚ, που αυξάνει τη διαφορά του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στους 2 βαθμούς















































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ