ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχει το όνομα, ψάχνει τη χάρη...

Έχει το όνομα, ψάχνει τη χάρη...
ομαδικη

Οι ερυθρόλευκοι παίζουν στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ για τους βαθμούς, την ψυχολογία και την... τιμή τους

Θεωρητικά και πρακτικά οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που έχει το όνομα της μεγάλης ομάδας, πρέπει να δείξει ότι διαθέτει και τη χάρη. Πρώτη ευκαιρία το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, για την 14η αγωνιστική της Α1, την πρώτη του 2ου γύρου, το οποίο μάλιστα διεξάγεται μερικές εβδομάδες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.
Αλλά και λίγες μέρες πριν το καθοριστικό ματς με τη Σιένα για την Ευρωλίγκα, όπου σε αυτό θα κριθεί το αν οι ερυθρόλευκοι κατακτήσουν την 4η θέση στον όμιλό τους. Γιατί τη 2η, την πέταξαν στη Βαλτική Θάλασσα, με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Με όλα αυτά τα στοιχεία, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν έχει μόνο βαθμολογική σημασία, αλλά μπορεί να γίνει και μια καλή ένεση ψυχολογίας, ενόψει της συνέχειας. Ψυχολογία που έχουν ανάγκη στον Πειραιά, αφού η εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό είναι αποθαρρυντική για τον κόσμο του Ολυμπιακού, που έχει αρχίσει να χάνει την... υπομονή του.

Ο Πίνι Γκέρσον καλείται μαζί με τους παίκτες του να επιστρέψουν στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, παρά τα προβλήματα και τη δεδομένη απουσία του Αρβιντας Ματσιγιάουσκας. Ο Λιθουανός εξακολουθεί να πονάει και δεν θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος περιμένει πως και πως το ματς με τους ερυθρόλευκους για να διεκδικήσει μια μεγάλη νίκη.




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ