ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζάκσον: "Σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα"

Τζάκσον: "Σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα"
Γκριρ

Στην Αθήνα έφτασε το μεσημέρι, η αποστολή του Ολυμπιακού, που μετέβη κατευθείαν στο ΣΕΦ για προπόνηση

Το μεσημέρι του Σαββάτου, θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις και η ομάδα θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, κατά πάσα πιθανότητα χωρίς τον Άρβιντας Ματσιγιάσουακς, που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο πόδι και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.
Αντίθετα, στη διάθεση του Ισραηλινού κόουτς, θα βρεθούν οι Κώστας Βασιλειάδης και Λιν Γκριρ (θα πάρει τη θέση του Γουντς, στην Α1).

Ο Μαρκ Τζάκσον, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, για τη δύσκολη συνέχεια: " Πριν από το ματς με τη Σιένα που θα κρίνει την τελική μας θέση στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκα, έχουμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ, πολύ σημαντικός. Το μυαλό μας είναι μόνο σ’ αυτό το παιχνίδι γιατί θα είναι πολύ δύσκολο, απέναντι σε μια ομάδα που έχει βελτιωθεί πολύ κι απ’ ότι μου είπαν θα έχει τη βοήθεια πολλών χιλιάδων φίλων της. Πρέπει σ’ αυτές τις δυο προπονήσεις που έχουμε μπροστά μας να βρούμε τι δεν κάνουμε σωστά και να μην κάνουμε την Κυριακή".

Αναφερόμενος στο παιχνίδι του Κάουνας, είπε: " Η Ζαλγκίρις έπαιξε καταπληκτικά. Από την αρχή έπαιξαν σωστά, μας έβγαλαν από το ρυθμό και μας κέρδισαν εύκολα. Βοηθήσαμε κι εμείς σ’ αυτό αφού ξεκινήσαμε άσχημα και τους αφήσαμε να πιστέψουν ότι θα μας κερδίσουν".

Τέλος, μίλησε για την άσχημη εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια: " Πριν απ’ αυτά δεν αφήναμε τον αντίπαλό μας να τρέξει. Σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα κι ενώ ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, απλά δεν το κάνουμε. Είμαστε σπουδαία ομάδα, πρέπει να ανασυνταχθούμε και γρήγορα να αρχίσουμε να δείχνουμε και πάλι πόσο καλή ομάδα είμαστε".






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ