ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ

Ο Ντουράντ δεν αποζητά αναγνώριση από Μπάρκλεϊ και Ο' Νιλ

Ο Ντουράντ δεν αποζητά αναγνώριση από Μπάρκλεϊ και Ο' Νιλ
AP PHOTO/CHRIS CARLSON

Το αυτί του Κέβιν Ντουράντ δεν ιδρώνει από την κριτική που δέχεται κατά καιρούς από τα ΜΜΕ, τους δημοσιογράφους και τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες που έχουν γίνει τηλεσχολιαστές.

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι σίγουρα ένας από τους πλέον ταλαντούχους αθλητές του NBA, αλλά και ένας μπασκετμπολίστας που δέχεται συχνά πυρά από τα ΜΜΕ. Ιδίως από τη στιγμή που έφυγε από την Οκλαχόμα και εντάχθηκε στους Γουόριορς, με τους οποίος κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2017, 2018).

Ο KD βρέθηκε πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όταν πριν από λίγο καιρό ζήτησε να γίνει trade και μετακόμισε από τους Νετς στους Σανς. Ο 34χρονος φόργουορντ δείχνει πάντως να μην "ιδρώνει" από τα διάφορα σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς για το άτομό του.

"Σε αυτό το σημείο λένε ότι πρέπει να πάω να παίξω με τον Σκουτ Χέντερσον και να κερδίσω ένα πρωτάθλημα για να μου δώσουν credit. Δεν χρειάζομαι την αναγνώρισή σας, δεν χρειάζομαι αναγνώριση από τον (Τσαρλς) Μπάρκλεϊ, ούτε από τον Σακίλ (Ο' Νιλ). Δεν χρειάζεται να με ξαναδείτε να παίζω αν δεν είστε στο πλευρό μου. Δεν θα σταματήσω να κάνω αυτό που κάνω. Ο καθένας έχει την άποψή του. Αυτό δεν θα με σταματήσει, ούτε θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζω το παιχνίδι", είπε χαρακτηριστικά ο Ντουράντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Βίνσεντ Γκούντγουιλ του Yahoo Sports.

"Δεν χρειάζεται να κοουτσάρω καμία ομάδα. Ό,τι συμβαίνει το κάνουμε μαζί. Ο Μόντι είναι ο ηγέτης, αυτός είναι ο προπονητής. Ο General Manager έφτιαξε την ομάδα. Εγώ πρέπει απλά να βγω εκεί έξω και να παίξω μπάσκετ. Αυτή είναι η δουλειά μου", συμπλήρωσε.

TAGS ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ NBA ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ