ΜΠΑΣΚΕΤ

O Nίκος Βουρνάς αναλύει...

O Nίκος Βουρνάς αναλύει...
Βουρνάς

Ο Νίκος Βουρνάς μέσω του SPORT 24 αναλύει το πρωτάθλημα και μιλάει για τα φοβορί της ανόδου

Ο Έλληνας τεχνικός σχετικά με την εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα το πρωτάθλημα σχολίασε: " Αυτή τη στιγμή ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τίποτα.

Το συμπέρασμα είναι ότι κανένα από τα παιχνίδια δεν είναι εύκολο. Επειδή οι ομάδες στην Α2 είναι καινούργιες στο ξεκίνημα της σεζόν χρειάζονται κάποιο χρόνο προσαρμογής. Ο χρόνος όμως τελείωσε και από δω και πέρα θα δούμε ποιες έχουν βρει την κατάλληλη χημεία.

Οι καλές ομάδες θα ξεχωρίσουν προς τα πάνω. To πρωτάθλημα θεωρώ ότι χωρίζεται σε τρία γκρουπ. Στις ομάδες που θα ανέβουν, στους ρυθμιστές και σε εκείνες που θα υποβιβαστούν



".

Όσο για τα φαβορί της ανόδου ο Βουρνάς ανέφερε: " Οι πέντε πρώτες ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο. Θα μπορούσε να ήταν και το Παγκράτι αλλά νομίζω ότι η ήττα από τον Απόλλωνα θα του στοιχήσει. Τα Τρίκαλα έχουν καλή ομάδα και έχουν βγάλει το δύσκολο πρόγραμμα".

Για τον υποβιβασμό τα πράγματα ίσως είναι πιο ξεκάθαρα. " Ο Σπόρτιγκ ξεκίνησε καλά, όμως στη συνέχεια έκανε ήττες, κάτι που είναι φυσιολογικό καθώς έχει λίγους παίκτες. Μαθηματικά έχει ελπίδες, ωστόσο, το βλέπω δύσκολο. Απόλλωνας και Ηλυσιακός θα προσπαθήσουν να βάλουν από κάτω το Παλαιό Φάληρο".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επίπεδο της Α2. " Νομίζω ότι με την ομάδα της Ολυμπιάδας που είχαμε ανέβει πριν από δύο χρόνια στην Α1, φέτος θα είχαμε πιο εύκολο έργο. Υπάρχουν ομάδες με μεγάλα μπάτζετ για την κατηγορία όμως δεν το δείχνουν μέσα στο παρκέ και έχουν μεταπτώσεις στην απόδοση τους".

Ανφερόμενος στη δική του επιλογή να καθήσει στον πάγκο του Απόλλωνα σχολίασε: " Εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε ότι έκανα λάθος επιλογή να πάω στον Απόλλωνα. Μετά από μία ανοδική πορεία που είχα με την Ολυμπιάδα θα έπρεπε να είχα κάνει μία άλλη επιλογή γι' αυτό μάλιστα έφυγα σε σύντομο διάστημα προκειμένου τόσο εγώ όσο και η ομάδα να βρούμε τον δρόμο μας".







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ