NBA

Ο Μέισον Πλάμλι επιστρέφει στα παρκέ κι ο Ντάνιελ Τάις θα μπει ξανά στη ναφθαλίνη

Boston Celtics' Daniel Theis warms up before Game 6 of the NBA basketball Eastern Conference finals playoff series against the Miami Heat, Friday, May 27, 2022, in Boston. (AP Photo/Michael Dwyer)
Boston Celtics' Daniel Theis warms up before Game 6 of the NBA basketball Eastern Conference finals playoff series against the Miami Heat, Friday, May 27, 2022, in Boston. (AP Photo/Michael Dwyer) © 2022 MICHAEL DWYER / AP IMAGES

Ξανά στο περιθώριο ο Ντάνιελ Τάις, καθώς ο Μέισον Πλάμλι επιστρέφει στη σύνθεση των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Οι τελευταίες δύο σεζόν δεν έχουν εξελιχθεί ιδανικά για τον Ντάνιελ Τάις, που βρέθηκε στους στο περιθώριο στους Ιντιάνα Πέισερς, κατέκτησε το καλοκαίρι του 2023 το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γερμανία και έγινε ανταλλαγή στους Κλίπερς. Στο Λος Άντζελες ο 31χρονος ψηλός παίζει 17 λεπτά στον ρόλο του backup του Ίβιτσα Ζούμπατς, πλέον όμως ο ανταγωνισμός του θα είναι πολύ μεγαλύτερος καθώς ο Μέισον Πλάμλι επιστρέφει στη δράση.

Ο έμπειρος σέντερ είχε τραυματίσει το αριστερό του γόνατο νωρίς στη σεζόν, όταν έπαιζε τα λεπτά που έχει τώρα ο Τάις (ακριβώς 17), με αποτέλεσμα ο Τάιρον Λου να έχει πλέον τρεις σέντερ στη διάθεσή του, αλλά χρόνο για να δίνει μόνο στους δύο. Το αρνητικό για τον Γερμανό είναι ότι δεν μπορεί να παραχωρηθεί με ανταλλαγή έως τις 18/2, με την Trade Deadline να εκπνέει φέτος στις 8/2. Αυτό σημαίνει πως είτε θα μείνει στους Κλίπερς σε συμπληρωματικό ρόλο, είτε θα αποδεσμευθεί για να βρει σε άλλη ομάδα την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Σε 334 αγώνες στο NBA με Σέλτικς, Μπουλς, Ρόκετς, Πέισερς και Κλίπερς ο Τάις έχει 7.5 πόντους (54% στο δίποντο, 33% στο τρίποντο, 59% στις βολές), 4.8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και ένα μπλοκ ανά 19.3 λεπτά.

TAGS NBA ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ