NBA

Ο Μάτζικ Τζόνσον ξέρει ποια ομάδα θα διέλυε τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν

Ο Μάτζικ Τζόνσον ξέρει ποια ομάδα θα διέλυε τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ρώτησαν τον Μάτζικ Τζόνσον ποια ομάδα θα μπορούσε να νικήσει τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν και εκείνος πήρε πάσα από τον Σακίλ Ο' Νιλ, πριν εξηγήσει ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μπορεί να ξεπεράσει τον MJ.

Με την πρεμιέρα του "The Last Dance" να πλησιάζει (αύριο βράδυ στο ESPN, τη Δευτέρα το πρωί στις 10:00 στο Netflix) και με τον παγκόσμιο αθλητισμό να έχει τεθεί εκτός λειτουργίας εξαιτίας του κορονοϊού, οι φίλοι των σπορ σε κάθε γωνιά του πλανήτη μετρούν αντίστροφα για το ντοκιμαντέρ ( το είδαμε πρώτοι και σας γράψαμε γι' αυτό χθες ) που ασχολείται με τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν. Ήταν εκείνοι οι Ταύροι η καλύτερη ομάδα στη ιστορία του ΝΒΑ; Για κάποιους ναι, ήταν. Για άλλους όχι, δεν ήταν. Υπήρξαν κι άλλες που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν αυτόν τον τίτλο και σίγουρα δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις την πραγματικά κορυφαία.

Ο Μάτζικ Τζόνσον αντιμετώπισε τον MJ και τους Μπουλς, απέναντί του κατέκτησε ο AIR το πρώτο από τα έξι πρωταθληματά του, ωστόσο ο θρύλος των Λέικερς θεωρεί ότι εκείνη τη Δυναστεία θα την είχε διαλύσει η ομάδα του Λος Άντζελες αν την είχε αντιμετωπίσει την εποχή που στο ρόστερ της κυριαρχούσε ο Σακίλ Ο' Νιλ. " Το Σικάγο δεν ειχε σπουδαίους σέντερ. Αυτό που θα τους έκανε ο Σακ θα ήταν άδικο και σκληρό. Έχει δίκιο που το λέει. Επίσης, οι ρολίστες των Λέικερς ήταν καλύτεροι από εκείνους των Μπουλς" ήταν το σχόλιο του Μάτζικ στην εκπομπή Roggin and Rodney, με τον Ο' Νιλ να λέει από την πλευρά του πως: " Θα σκότωνα τον Λόνγκλι, τον Ουένινγκτον και τον Κάρτραϊτ".

Σύμφωνα με τον Τζόνσον, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να περάσει τον Τζόρνταν και να γίνει εκείνος ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επειδή ακόμη αγωνίζεται. " Αν πάρει έναν τίτλο με τους Λέικερς, τότε ναι, μπορεί να το πετύχει" είπε χαρακτηριστικά.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ