ΑΡΗΣ

Ο Μάσεϊ, το διαβατήριο και ο γάμος

Ο Μάσεϊ, το διαβατήριο και ο γάμος
Μάσεϊ

Θέμα ημερών αποτελεί η έκδοση διαβατηρίου στον Τζερεμάια Μάσεϊ, αλλά η διαδικασία του χαλάει τα σχέδια για τον γάμο

Αιτία; Έχει να κάνει με το ότι ο Μάσεϊ έχει προγραμματίσει για τις 13 Αυγούστου τον γάμο του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με το ότι πρέπει να βρίσκεται στην Σλοβακία αρχικά στις 30 Ιουλίου για τις τελευταίες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια στις 16 Αυγούστου.
Δηλαδή τρεις μόλις μέρες μετά τον γάμο του εν όψει των παιχνιδιών που έχει η Σλοβακία για τον όμιλο στα πλαίσια της Β΄ κατηγορίας της FIBA Europe. Όπως γίνεται κατανοητό μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο την ίδια ώρα που κανένας στον Άρη, διοίκηση και Γκόρντον Χέρμπερτ, δεν θέλουν να σκέφτονται απώλεια του Αμερικανού αν και δεν θα έλεγαν όχι να τον κρατήσουν ακόμα και ως ξένο.

Κατά τα άλλα από μεθαύριο Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις στον Άρη όσον αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τη νέα χρονιά. Η παρουσία του Τάσου Δελημπαλταδάκη στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο θα έχει να κάνει κατά κύριο λόγο για το φλερτ με τον Δημήτρη Παπανικολάου αλλά και για τον Χρήστο Χαρίση. Συζήτηση αναμένεται να γίνει πάντως και για τον Γιώργο Σιγάλα του οποίου το συμβόλαιο ναι μεν έχει λήξει αλλά παραμένει ελεύθερος.

Όσο για τον Γκόρντον Χέρμπερτ, ο 48χρονος τεχνικός του Άρη αναμένεται την Τρίτη να επιστρέψει και πάλι από Φινλανδία μετά από απουσία μίας εβδομάδας. Στο διάστημα αυτό είναι σίγουρο ότι έκανε τις δικές του επαφές ρίχνοντας όμως όπως είχε ξεκαθαρίσει το βάρος σε πρώτη φάση στην ελληνική αγορά.Χθες εξάλλου η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης συνεπής στους κανονισμούς της ULEB κατέθεσε την εγγυητική τραπέζης ύψους 100.000 ευρώ για την συμμετοχή στην Ευρωλίγκα της προσεχής αγωνιστικής περιόδου 2007-08.

Ο Τσαλδάρης στο "SBC"
Στο καμπ του Θόδωρου Ροδόπουλου το "SBC" παρευρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Δημήτρης Τσαλδάρης. Ο 27χρονος γκάρντ του Άρη ήταν για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα προσκεκλημένος του καμπ και οι μικροί αθλητές που μετέχουν σε αυτό, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το ίνδαλμα τους, να του αποσπάσουν αυτόγραφα και να αποθανατίσουν την στιγμή βγαίνοντας φωτογραφίες μαζί του.

Ο Τσαλδάρης δεν χάλασε το χατίρι σε κανένα από τους μικρούς θαυμαστές του που τον άκουγαν με προσοχή να τους δίνει τις συμβουλές του γύρω από το μπάσκετ και την ζωή γενικότερα: " Επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά είναι τα στοιχεία που χρειάζεστε για να πετύχετε όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά και στην καθημερινότητα", είπε μεταξύ άλλων στους λιλιπούτειους καλαθοσφαιριστές ο γκαρντ των "κίτρινων".

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το πώς είναι να αγωνίζεται στον Άρη απάντησε: " Είναι μεγάλη τιμή και ευλογία για κάθε καλαθοσφαιριστή να αγωνίζεται στον Άρη. Και μόνο που ξέρεις ότι την ίδια φανέλα φόρεσαν στο παρελθόν τεράστιες προσωπικότητες όπως ο Γκάλης, ο Γιαννάκης και πολλοί άλλοι, σε γεμίζει με αίσθημα ευθύνης για να δώσεις ότι καλύτερο έχεις και να φανείς αντάξιος της μεγάλης ιστορίας αυτού του συλλόγου".

Όσο για το ποιος ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που κλήθηκε να μαρκάρει; Ο Τσαλδάρης απάντησε: " Ο Ναβάρο. Είναι μεγάλος παίκτης και αυτό μου έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο για να τον περιορίσω".













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ