ΑΡΗΣ

Σιγουριά για Παπανικολάου

Σιγουριά για Παπανικολάου
παπανικολαου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τη σιγουριά για την απόκτηση του Δημήτρη Παπανικολάου εκφράζουν οι άνθρωποι του Άρη

Η έλευση του Γκόρντον Χέρμπερτ διατήρησε τον Παπανικολάου μετά και τη συνάντηση του Σαββάτου στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ, Θανάση Παπαχατζή και Δημήτρη Νικολαϊδη, στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας.
Από την στιγμή που ο "Παπ" δεν παρέμεινε στον Παναθηναϊκό έδειξε να ανοίγει ο δρόμος της απόκτησης του έμπειρου φόργουορντ από τον Άρη ενώ το γεγονός ότι Πανιώνιος και Μαρούσι μπήκαν στο κόλπο της απόκτησής του δεν δείχνει να έχει προκαλέσει ανησυχία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Χέρμπερτ αναμένεται στο ξεκίνημα της εβδομάδας να έχει επιστρέψει και πάλι στην Θεσσαλονίκη από την Φινλανδία ενώ η παρουσία του εκπροσώπου του Παπανικολάου το ίδιο διάστημα στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στο θέμα της απόκτησής του.

"Αντιμετωπίζουμε την περίπτωσή του σοβαρά", παραδέχτηκε για τον Παπανικολάου ο τεχνικός του Άρη που την Δευτέρα από την πρώτη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του είχε ξεκαθαρίσει πως: "Το βάρος μας στο ξεκίνημα των κινήσεών μας θα πέσει στην ελληνική αγορά και αυτό γιατί θέλουμε να κάνουμε μία βάση από Έλληνες παίκτες. Όπως και να έχει όμως όποιος παίκτης και αν είναι να αποκτηθεί θα κοιτάξουμε πρώτα να είναι ο σωστός για την ομάδα".

Εκτός του Παπανικολάου βασικοί μεταγραφικοί στόχοι του Άρη από την ελληνική αγορά παραμένουν οι Χρήστος Χαρίσης και Λάζαρος Αγαδάκος με αυτή του Νίκου Μπάρλου να έχει περάσει στο περιθώριο.

Κατά τα άλλα έχει γίνει και μία πρώτη καθαρά διερευνητικού χαρακτήρα συζήτηση με τον εκπρόσωπου του Γιώργου Τσιάκου ενώ η παραμονή του Σιμόνας Σεραπίνας θα εξαρτηθεί από τις υπόλοιπες κινήσεις την ίδια ώρα που ο Κέβιν Φλέτσερ φαίνεται να καταλήγει στην ΑΕΛ 1964-Γ.Σ. ως δανεικός.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ