ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Λαρεντζάκης στην Game Night: "Μέτρησε ότι βάλαμε τα σουτ, οι υπόλοιποι όχι εγώ"

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ΙΝΤΙΜΕ

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην Game Night μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού. Αναφέρθηκε στο τι άλλαξε σε σχέση με το παιχνίδι στο ΣΕΦ, όσο και για τη συνέχεια της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 84-65 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ στο φινάλε του α' γύρου στην EuroLeague. Η Game Night της Πέμπτης (23/12) υποδέχθηκε τηλεφωνικώς τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο παίκτης των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στο τι άλλαξε σε σχέση με την ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ στο πρωτάθλημα, όσο και για τη συνέχεια της EuroLeague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαρεντζάκη:

Για το τι άλλαξε σε σχέση με το ΣΕΦ: "Θεωρώ ότι είχαμε δουλέψει αρκετά πάνω στη ζώνη του Παναθηναϊκού. Θεωρώ ότι διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του. Σίγουρα ότι βάλαμε τα σουτ, οι υπόλοιποι όχι εγώ, αυτό μέτρησε και πήραμε τη νίκη".

Για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού: "Δουλεύουμε αρκετά καλά, καθημερινά στις προπονήσεις, έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας, έχουμε βρει τους ρόλους μας και αυτό βγαίνει και στο παρκέ. Η συνέχεια είναι δύσκολη, ο β' γύρος είναι δύσκολος με παιχνίδια στην έδρα μας με καλές ομάδες, εκτός επίσης. Έχουμε βάλει γερές βάσεις από τον α' γύρο, για να συνεχίσουμε".

Για το αν τους ήρθε στο μυαλό το παιχνίδι του ΣΕΦ, όταν μειώθηκε η διαφορά: "Θεωρώ πως όχι, αλλά με δύο τρίποντα σερί. ξανανέβηκε η διαφορά στους εννέα. Η άμυνα μας ήταν αυτή που μας βοήθησε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ GAME NIGHT EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ