EUROCUP

O "Kόκκινος Οκτώβρης" θέλει Eurocup

O "Kόκκινος Οκτώβρης" θέλει Eurocup

Με ιστορία μόλις δυο χρόνων, ο "Κόκκινος Οκτώβρης" (ομάδα της οποίας ηγήθηκε φέτος ο Βον Ουέιφερ) έκρινε πως ήλθε η ώρα να αιτηθεί μια θέση στο Eurocup. Τώρα, περιμένει την απάντηση.

Σε περίπτωση που χάσατε... τα τεύχη, ο "Κόκκινος Οκτώβρης" είναι ομάδα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον μπασκετικό χάρτη, τη σεζόν 2012-13, στη ρωσική λίγκα, ενώ φέτος κέρδισε μια θέση (με wild card) στη VTB United League.

Σε αυτό το ντεμπούτο (μεταξύ των μεγάλων) απέκλεισε την ΤΣΣΚΑ, από τα προημιτελικά του ρωσικού κυπέλλου, με τον Βον Ουέιφερ να τρελαίνει όλα τα κοντέρ ( και να μιλά για αυτό στο Sport24.gr), ενώ έφτασε στα play offs της VTB, όπου της έκλεισε το δρόμο η Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο πρόεδρος-παίκτης του οργανισμού που εδρεύει στο Βόλγκογκραντ, Ντμιτρι Γκερασιμένκο έκρινε πως οι συνθήκες ωρίμασαν για να κάνει αίτηση για μια θέση στο Eurocup, είδηση που επιβεβαίωσε ο GM της ομάδας, Αρτέμ Παντσένκο. " Θα είναι πολύ δύσκολο, δεδομένου ότι ο αριθμός των ομάδων μειώθηκε και πάλι, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για wild card είναι πάρα πολλοί. Είμαστε ωστόσο, πεπεισμένοι ότι θα έχουμε sold out σε κάθε ματς, ενώ θα δημιουργήσουμε ανταγωνιστικό σύνολο. To πιο σημαντικό όμως, είναι ο κόσμος και η θέληση του να δει μπάσκετ".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ