VTB LEAGUE

Ο Καλνιέτις έφυγε... για το ΝΒΑ

Ο Καλνιέτις έφυγε... για το ΝΒΑ
"OBMAYKIN"

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν έβαλε πρόωρο τέλος στη συνεργασία της με τον Μάντας Καλνιέτις, την ώρα που ο Ντιρκ Μπάουερμαν αποκάλυπτε πως το καλοκαίρι θα φύγει από την Κράσνι Οκτιάμπρ.

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στη Ρωσία, ο Μάντας Καλνιέτις είναι αναγκασμένος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στο γόνατο , με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, καθιστά αδύνατη την επιστροφή του αυτή την περίοδο, κι ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη των playoffs της VTB League.

Γι αυτόν τον λόγο, και με δεδομένο πως ο Λιθουανός πόιντ γκαρντ θέλει να επικεντρωθεί στην αποκατάστασή του, οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του 28χρονου παίκτη, ευχαριστώντας τον παράλληλα για όσα προσέφερε.

Τα βαθύτερα αίτια της αποχώρησής του πάντως έχουν να κάνουν με την πρόθεσή του να αγωνιστεί στο επόμενο Summer League. Αυτό που τον "καίει" είναι να είναι απόλυτα υγιής τον Ιούλιο, ώστε να διεκδικήσει θέση στο ΝΒΑ.

"Φεύγω από την Κράσνι Οκτιάμπρ"

Με τη σεζόν να έχει ολοκληρωθεί πρόωρα για την Κράσνι Οκτιάμπρ, ο Ντιρκ Μπάουερμαν πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τη Γερμανία. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της "νασιοναλμανσάφτ" μίλησε στην ηλεκτρονική έκδοση της Bild για το μέλλον του, τονίζοντας πως αυτό βρίσκεται μακριά από τη Ρωσία.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά " μου έγινε πρόταση για νέο συμβόλαιο, αλλά αρνήθηκαν", για καταλήξει λέγοντας: " Δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει, θα αποφασίσω τις επόμενες εβδομάδες".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ