VTB LEAGUE

Τέλος η σεζόν για Καλνιέτις

Τέλος η σεζόν για Καλνιέτις

Οι τραυματισμοί δεν έχουν τελειωμό για τον Μάντας Καλνιέτις, που θα περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου, για να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο.

Η αλήθεια είναι πως την τελευταία διετία, ο Μάντας Καλνιέτις έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς. Ο πλεϊμέικερ της Λοκομοτίβ Κουμπάν πέρασε την πόρτα του χειρουργείου πέρσι (2014) μετά τον σοβαρό τραυματισμό (στον ώμο) που υπέστη σε φιλικό αγώνα με τη Λιθουανία, ενώ τώρα θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση. Αυτή τη φορά για να αποκαταστήσει τη ζημιά στο αριστερό γόνατο.

" Δεν ήθελα να περιμένω άλλο, γιατί αν το έκανα μετά το τέλος της σεζόν ίσως είχα πρόβλημα με την ομάδα. Δεν μπορούσα να προπονηθώ και να παίξω κανονικά, επομένως δεν υπήρχε λόγος να το αναβάλω", δήλωσε ο ίδιος για τη νέα ατυχία που βρήκε μπροστά του.

Τα γόνατά του φαίνεται πως αρχίζουν να "λυγίζουν" καθώς δεν πέρασαν ούτε δύο μήνες από τη στιγμή που πήγε εσπευσμένα στο Κάουνας για να κάνει θεραπείες. Οι πόνοι δεν υποχώρησαν όμως, με τους γιατρούς να θεωρούν ως μόνη λύση το χειρουργείο.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά κατά την επέμβαση, η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται στις αρχές του Ιουνίου. Όπερ και σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, με την προσοχή του πλέον να στρέφεται στο Eurobasket της Γαλλίας.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ