VTB LEAGUE

Έμαθε να φροντίζει τον εαυτό του

Έμαθε να φροντίζει τον εαυτό του

Ο Μάντας Καλνιέτις χρειάστηκε έξι μήνες, για να επιστρέψει στα παρκέ, μετά το κάταγμα που έπαθε στην κλείδα και η Λοκομοτίβ Κουμπάν ετοίμασε ένα video για τον Λιθουανό γκαρντ και όσα έζησε. Απολαύστε τo.

Σε φιλικό προετοιμασίας της Λιθουανίας με την Κροατία , για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, ο Μάντας Καλνιέτις "έπεσε" σε σκριν που του στοίχισε αφενός τη συμμετοχή του στη μεγάλη διοργάνωση, αφετέρου έξι μήνες από το πρόγραμμα της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Όπως εξηγεί ο ίδιος στο video-ντοκιμαντέρ που δημιούργησε για τον Λιθουανό η ρωσική ομάδα " το μπάσκετ είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Αυτό που κάνω. Δεν σκέφτηκα πολύ τον τραυματισμό μου. Ο,τι έγινε έγινε. Οι τραυματισμοί είναι μέρος της δουλειάς μας".

Έμαθε να φροντίζει τον εαυτό του

Επειδή ουδέν κακό αμιγές καλού, στην προσπάθεια που έκανε να επιστρέψει υγιής " έμαθα να αγαπώ τα βάρη. Πριν τον τραυματισμό μου, δεν συνήθιζα να πηγαίνω σε αυτήν την αίθουσα. Αφοσιωνόμουν σε ό,τι γινόταν στο παρκέ. Κατάλαβα ότι έπρεπε να δυναμώσω, αν θέλω να είμαι υγιής και να παίζω το άθλημα που αγαπώ και πλέον έτσι αρχίζει η μέρα μου. Με βάρη". Έκανε και άλλες αλλαγές. " Έμαθα να φροντίσω περισσότερο το σώμα μου, έκοψα τη ζάχαρη και έχασα κάποια κιλά".

Κάποιες φορές, μετά την προπόνηση νιώθει ενοχλήσεις " αλλά όταν ξεκινά το ματς, τα ξεχνάω όλα. Πλέον, είμαι ο πρώτος που πηγαίνω στην προπόνηση, αλλά τι κάνεις; Ξέρεις πόση ώρα χρειάζομαι για να προετοιμαστώ... για αυτή; Και όταν τελειώνει, πάω για μασάζ, για θεραπεία με πάγο. Όλοι εδώ με βοηθούν πολύ και είμαι ευγνώμων".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ