ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Ο Γουίλ Κλάιμπερν "απάντησε" σε αυτά που είπε ο Εργκίν Αταμάν στο ΣΕΦ

Ο Γουίλ Κλάιμπερν "απάντησε" σε αυτά που είπε ο Εργκίν Αταμάν στο ΣΕΦ
ANADOLU EFES

Μεγάλη εμφάνιση από τον Γουίλ Κλάιμπερν, που οδήγησε την Αναντολού Εφές στην εκτός έδρας νίκη (83-80) επί της Νταρουσάφακα για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Λίγες ημέρες μετά από τις ατάκες του Εργκίν Αταμάν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πως η Αναντολού Εφές έχει ανάγκη τον Γουίλ Κλάιμπερν σε αγώνες σαν αυτόν με τον Ολυμπιακό και όχι στα ματς του τουρκικού πρωταθλήματος απέναντι σε αδύναμους αντιπάλους, ο Αμερικανός "απάντησε" στον προπονητή του.

Και του "απάντησε" με μεγάλη εμφάνιση στην εκτός έδρας νίκη επί της Νταρουσάφακα (83-80), καθώς σκόραρε 25 πόντους (5/9 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 9/12 βολές), μάζεψε 11 ριμπάουντ και μοίρασε τέσσερις ασίστ σε 36:25 για να συγκεντρώσει 32 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Ροντρίγκ Μπομπουά με 20 πόντους (4/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 3/4 βολές) ακολούθησε τον Κλάιμπερν, την ώρα που ο διεθνής Τούρκος Ερτσάν Οσμάνι, είχε 31 πόντους από 12/14 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 1/2 βολές σε 27:25. Αυτός ήταν ο κορυφαίος της Νταρουσάφακα, με τον Ντογκούς Οζντεμίρογλου να αγγίζει πάντως το triple-double (18 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 8 ασίστ).

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ