ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Γιασικεβίτσιους ξέσπασε κατά των παικτών του: "Κάποιοι είναι ακόμη σε διακοπές, άλλοι επιλέγουν παιχνίδια"

Ο Γιασικεβίτσιους φωνάζει στους παίκτες του
Ο Γιασικεβίτσιους φωνάζει στους παίκτες του PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν έξαλλος με τους παίκτες του, μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια. Κάτι που αποτυπώθηκε στις λέξεις που χρησιμοποίησε στη flash interview.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ξέσπασε μετά την εντός έδρας ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπασκόνια για τη Liga Endesa. Ο προπονητής των μπλαουγκράνα επιτέθηκε δημόσια στους παίκτες του, κάνοντας λόγο για... διακοπές και επιλογή αγώνων.

Μέσα σε μερικές λέξεις, αποτυπώθηκαν πλήρως όσα είχε στο μυαλό του: "Στη regular season παίζεις για το πλεονέκτημα έδρας. Πέρσι χάσαμε κάποια παιχνίδια, τα οποία δεν μπορούσαμε να πάρουμε πίσω αργότερα. Είμαστε στον Δεκέμβριο κι υπάρχουν παίκτες που είναι ακόμη σε διαδικασία διακοπών, δεν έχουν εμφανιστεί. Κάποιοι άλλοι επιλέγουν παιχνίδια. Αν δεν είσαι εδώ για να παίζεις ανά 48 ώρες, πρέπει να αλλάξεις ομάδα. Όλοι θέλουν να πάνε στο ΝΒΑ, σωστά; Εκεί παίζουν κάθε δύο μέρες, οπότε είναι το ίδιο. Μπορεί να παίξεις άσχημα και να χάσεις σουτ, αυτό είναι ανθρώπινο. Πρέπει όμως να είσαι παρών. Είναι πνευματικό πρόβλημα".

Εξάλλου, αυτή η ήττα γκρέμισε την Μπαρτσελόνα από την κορυφή της Liga Endesa, εκεί όπου βρίσκεται πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ