ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Ο Γιάννης έδειξε τις μπασκετικές του κάρτες: "Αν χρεοκοπήσω θα τις πουλήσω, είναι το εναλλακτικό μου πλάνο"

Ο Γιάννης έδειξε τις μπασκετικές του κάρτες: "Αν χρεοκοπήσω θα τις πουλήσω, είναι το εναλλακτικό μου πλάνο"

Απολαυστικός ήταν ο Γιάννης στην συνέντευξη Τύπου μετά από την νίκη επί των Πέισερς, έδειξε στους δημοσιογράφους τις μπασκετικές του κάρτες και ανέφερε πως αν ποτέ χρεοκοπήσει θα τις πουλήσει.

Όρεξη για πλάκα είχε μετά από την νίκη επί των Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου έχοντας μαζί του τις μπασκετικές του κάρτες. Μάλιστα ο Γιάννης ανέφερε χιουμοριστικά πως αν ποτέ φτάσει στο σημείο χρεοκοπίας, υπάρχει εναλλακτικό πλάνο και αυτό θα είναι να πουλήσει τις κάρτες.

"Αυτή είναι η κάρτα με τον BP, θα την υπογράψει μία μέρα και κοστίζει πολλά. Και αυτή είναι η κάρτα του Ντόντε. Αν ποτέ χρεοκοπήσω θα τις πουλήσω. Έτσι για να έχω ένα εναλλακτικό πλάνο. Οι γονείς σου δεν σου έλεγαν πάντα να έχεις εναλλακτικό πλάνο; Εμένα αυτό είναι το εναλλακτικό μου πλάνο".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.


TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ