NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε για τρίτη φορά σε τρεις αγώνες

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε για τρίτη φορά σε τρεις αγώνες
2022 AP PHOTO/GERALD HERBERT

Όσκαρ ατυχίας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έπαιξε στο ματς με τους Χιτ και τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο. Τρίτος τραυματισμός σε τρεις σερί αγώνες.

Αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, είναι βγαλμένο από τον χειρότερο εφιάλτη των φίλων των Μιλγουόκι Μπακς. Ο Greek Freak τραυματίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/2) στον εντός έδρας αγώνα με τους Μαϊάμι Χιτ, για τρίτη φορά σε τρεις σερί αναμετρήσεις!

Ο Αντετοκούνμπο χτύπησε γόνατο με γόνατο με τον Κέιλεμπ Μάρτιν στο 1:22 για το τέλος της πρώτης περιόδου, σε μία προσπάθειά του να σκρινάρει για να απελευθερωθεί ο Κρις Μίντλετον και να πάρει την πάσα από την επαναφορά του Τζεβόν Κάρτερ. Αμέσως κατάλαβε τον πόνο, ζήτησε αλλαγή, έφυγε προς τα αποδυτήρια και δεν γύρισε, με τους Μπακς να ενημερώνουν ότι θα χάσει το υπόλοιπο του ματς με πρόβλημα στο δεξί γόνατο.

Στα μόλις 6:28 που πρόλαβε να αγωνιστεί είχε 4 πόντους (2/4 δίποντα), 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, όλα αυτά ενώ μέχρι πριν από μερικά 24ωρα οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα έμενε για μερικά παιχνίδια εκτός δράσης εξαιτίας του τραυματισμού του στο χέρι στον αγώνα με τους Μπουλς. Προηγουμένως είχε χτυπήσει και πάλι το γόνατό του στον αγώνα με τους Σέλτικς και γενικώς κάνει προσπάθεια για να μείνει μακριά από άσχημες καταστάσεις την ώρα που οι Μπακς έχουν βρει ρυθμό.

Η λογική λέει πως ο Γιάννης δεν έχει κάτι σοβαρό, άλλωστε οι συγκρούσεις γόνατο με γόνατο συνήθως αποδεικνύονται αθώες/επιπόλαιες, με τους Μπακς να υποδέχονται το βράδυ της Κυριακής (26/2 στις 20:00 Ελλάδας) τους Φοίνιξ Σανς.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ