NBA

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συναγερμός για τον "Greek Freak", αποχώρησε με τραυματισμό στον καρπό κόντρα στους Μπουλς

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συναγερμός για τον "Greek Freak", αποχώρησε με τραυματισμό στον καρπό κόντρα στους Μπουλς
PRINTSCREEN

Αγωνία στους Μπακς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποχώρησε πρόωρα από τον αγώνα με τους Μπουλς λόγω τραυματισμού στον δεξιό καρπό.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Μπακς πλέον. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στον δεξιό καρπό κατά την διάρκεια του αγώνα με τους Μπουλς (νίκη με 112-100 για το Μιλγουόκι) και αποχώρησε, με το Μιλγουόκι πλέον να αγωνιά για την κατάστασή του. Τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων που υποβλήθηκε πάντως ήταν ενθαρρυντικά.

Ο "Greek Freak" τραυματίστηκε σε μία προσπάθειά του να κόψει τον Κόμπι Γουάιτ στην δεύτερη περίοδο, όταν έπεσε λίγο άτσαλα πάνω στο μαξιλάρι της μπασκέτας. Αμέσως έπιασε το δεξί του χέρι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Οι Μπακς έθεσαν αμέσως εκτός τον Γιάννη για το υπόλοιπο του αγώνα, χωρίς να προχωρήσουν σε περισσότερες λεπτομέρειες, αφού πρώτα πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις. Παράλληλα, όπως γίνεται σαφές, ο τραυματισμός του θέτει προς το παρόν σε αμφιβολία και την παρουσία του στο All Star Weekend της Γιούτα.

Δείτε την στιγμή του τραυματισμού του Γιάννη:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ